Tereski

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Re: Tereski

Post autor: lwica »

VintageVixen no fryzurkę ma bardzo ładną ale czy ona jest oryginalna to nie wiem.Niech się wypowie ktoś mądrzejszy.
Smoczyco muszę zobaczyć buziaki Teresek,wrzucaj fotki na pw,albo w ogłoszenia,albo gdzie chcesz,tylko pokaż je.

Awatar użytkownika
roroDolls
Kontakt:

Post autor: roroDolls »

..a czekajcie... mam jeszcze niebieskowlasa Hairsalon Surprise (czy cos w ten desen)...pisze nie z tego komputera co trzeba,..zreszta niewyedytowane;-)
a zreszta... jedno po spa...
Obrazek

ale najnowsza FF /jak mniemam/ dosc nietypowa (stylizacja i foto ebayowe jeszcze, sorry):

Obrazek

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

VintageVixen pisze:Lwica ubija interes poki goroca :P
Dragon wrzucaj jakies fotki, masz tyle Tereniek, a tu taka posucha :( Czlowiek chce poogladac, a tu nie ma nic, a ja tylko jedna :(
Ale tak a propo mojej (Perfect Pink) moze ktos mi pomoze, bo niby moja pudelkowa, ale otwierana :wrr: przynajmniej mam takie podejrzenie i takie mam pytanie do kogos, kto ja pudelkowa mial, jakie ona ma oryginalnie ulozone wlosy ? Bo rozne zdjecia w internecie sa, a moja miala taka jakas ''fryzurke'' ulozona, a tu znowu widzialam na zdjeciu, ze ona ma tak do tylu wszystko i teraz nie wiem, czy ktos ta moja otwieral i jej postanowil zafundowac takie cos czy to tak oryginalnie bylo czy o co chodzi. Wklejam zdjecie mojej, zeby bylo wiadomo o czym mowie.
Moja była pudełkowa - w wersji bez założonej czapki - i włosy miała oryginalnie to tyłu, bez przedziałka, bez misternej fryzury. Zdjecie z bliższa masz w wątku o Barbie z lat 90 :)

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Post autor: VintageVixen »

BarbieDream pisze:
VintageVixen pisze:Lwica ubija interes poki goroca :P
Dragon wrzucaj jakies fotki, masz tyle Tereniek, a tu taka posucha :( Czlowiek chce poogladac, a tu nie ma nic, a ja tylko jedna :(
Ale tak a propo mojej (Perfect Pink) moze ktos mi pomoze, bo niby moja pudelkowa, ale otwierana :wrr: przynajmniej mam takie podejrzenie i takie mam pytanie do kogos, kto ja pudelkowa mial, jakie ona ma oryginalnie ulozone wlosy ? Bo rozne zdjecia w internecie sa, a moja miala taka jakas ''fryzurke'' ulozona, a tu znowu widzialam na zdjeciu, ze ona ma tak do tylu wszystko i teraz nie wiem, czy ktos ta moja otwieral i jej postanowil zafundowac takie cos czy to tak oryginalnie bylo czy o co chodzi. Wklejam zdjecie mojej, zeby bylo wiadomo o czym mowie.
Moja była pudełkowa - w wersji bez założonej czapki - i włosy miała oryginalnie to tyłu, bez przedziałka, bez misternej fryzury. Zdjecie z bliższa masz w wątku o Barbie z lat 90 :)
To zdjecie widzialam i sie od tego momentu zaczelam zastanawiac, skad ta moja ma takie jakies pejsy do tylu czy jakkolwiek mozna to nazwac, czyli jednak ktos ja tak zmajstrowal.

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Post autor: DragonLady »

Vixen, kiedy ja tu, a Tereski tam. Ciężko na taką odległość foty pstrykać. :rotfl: Mam tylko zbiorowe fotki w większej wersji, bo tylko na nie starczyło mi czasu...
Lwico, pw, ale takie przeczucie mam, że one tak samo nie w Twoim guście jak i nie moim ;).

Też mi się wydaje, że różowa powinna mieć gładki fryz. :)

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Wrzucam kolejne fotki.Pierwsza w kolejce jest gumowa Tereska,która wygina śmiało ciało.
Teresa Dance`n Flex 2002
Obrazek
Kolejna kandydatka jest najstarsza ze wszystkich Teresek jakie posiadam,jest to również jak na razie jedyna Tereska i jedyna lalka z moldem Steffie w moim zbiorze.Uważam,że jest najpiękniejsza ze wszystkich moich Teresek i jestem bardzo szczęśliwa,że ją mam.
Teresa Wet`n Wild 1989
Obrazek

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Post autor: VintageVixen »

Gumowa musze powiedziec, ze to nie moja bajka, ale Steffie jest przecudna, ta buzka taka slodka jest. Mimo ze jestem zawsze za oryginalnym odzieniem to tutaj ten zielony stroj bardzo do niej pasuje, pewnie przez zielone cienie. Zazdroszcze takiego egzemplarza, ale sie nie bede przyznawac :cicho:

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Dziękuję bardzo w imieniu Stefki.Jak ją zobaczyłam w ogłoszeniu to przepadłam.Te wielkie brązowe oczy,zielone cienie,no i ten słodki dziubek. Chociaż tania to ona nie była i pewnie za nią przepłaciłam ale musiała być moja.
Dance`n flex może nie jest z urody najpiękniejsza,ale dla mnie jest wyjątkowa przez ciałko,które posiada.Z tego co mi wiadomo była tylko ta jedna seria lalek Barbie z tym ciałkiem.Wydaje mi się,że jest rzadziej spotykana.

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Gumowa ma sympatyczne pysio, chociaż to ciałko jest makabryczne... jakby miała macki zamiast rąk ;)...
Stefcia śliczna, te oczyska ma cudniaste ;).

Udało mi się namówić lapka do współpracy z tinypicem. Mogę wrzucić ciut większe foty. Może być?
Obrazek

Awatar użytkownika
borze
Kontakt:

Post autor: borze »

A to też wrzucę stare jak świat zdjęcia mojej Tereni:

ObrazekObraz 012 by Justyna K, on Flickr

ObrazekObraz 016 by Justyna K, on Flickr

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

lwica pisze:Dziękuję bardzo w imieniu Stefki.Jak ją zobaczyłam w ogłoszeniu to przepadłam.Te wielkie brązowe oczy,zielone cienie,no i ten słodki dziubek. Chociaż tania to ona nie była i pewnie za nią przepłaciłam ale musiała być moja.
Dance`n flex może nie jest z urody najpiękniejsza,ale dla mnie jest wyjątkowa przez ciałko,które posiada.Z tego co mi wiadomo była tylko ta jedna seria lalek Barbie z tym ciałkiem.Wydaje mi się,że jest rzadziej spotykana.
Było jeszcze kilka lalek z takimi ciałkami, ale chyba tylko ta pojawiła się w Europie. Mam Christie u siebie, ale akurat sama za tym typem ciałka nie przepadam, bo u mojej połamały się druciki w ramionach i biodrach, przez co wygląda jak kukła... :(
DragonLady pisze:Gumowa ma sympatyczne pysio, chociaż to ciałko jest makabryczne... jakby miała macki zamiast rąk ;)...
Stefcia śliczna, te oczyska ma cudniaste ;).

Udało mi się namówić lapka do współpracy z tinypicem. Mogę wrzucić ciut większe foty. Może być?
Mooooże! Tylko więcej prosimy :)
borze pisze:A to też wrzucę stare jak świat zdjęcia mojej Tereni:
Toż to dziecko naszych krakowskich bezsennych nocy :) ah wspomnienia :) pozdrowienia dla Tereni od jej równie zbuntowanej siostrzyczki ;)

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

DragonLady dzięki bardzo.Przekaże Stefce hi hi. Twoje Tereski też są wyjątkowo urocze.Ostatnio same niebieskowłose piękności na fotkach,aż zazdroszczę,czemu ja jeszcze takiej nie mam?
Borze śliczna Terenia.Co to za seria?A tak zapytam,to ciałko z tatuażami jest super,ale czy ono jest oryginalne takie czy tatuaże robione osobiście były?

Awatar użytkownika
borze
Kontakt:

Post autor: borze »

Kate, tęsknimy i za nocami i za siostrzyczką ;((((
Lwico, to jest seria Salon Surprise, trochę podmalowana i przeniesiona na ciałko fashionistki. Tatuaże dodane samodzielnie :)

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

BarbieDream przykro mi z powodu twojej laleczki.Ja właśnie bałam się wygiąć ręce,żeby wyglądały prawie normalnie z tego powodu,iż mogą się połamać.Na razie czekam jeszcze na kupioną Barbie z tej serii.Ale przynajmniej one będą miały oryginalne ubranka,co jest u mnie rzadkością.Chciałabym zebrać wszystkie trzy dziewczyny.Dziękuję za uświadomienie.A ja durna myślałam,że była tylko ta seria i że mam wyjątkowe laleczki buuu.
Borze dzięki bardzo.Tak myślałam o tej serii widząc wyżej na zdjęciach ten sam kolor włosów,ale makijaż ust mi nie pasował.Teraz wiem dlaczego.Śliczna jest Twoja Tereska taka niegrzeczna dziewczyna.Co tu będę owijać w bawełnę łobuziara z niej i tyle,ale jej to pasuje.Zrobiłaś świetną stylizację.Podziwiam i gratuluję.

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

A przekaż, przekaż, Lwico, Stefcie też lubię :).
:rotfl:
Obrazek
Z lewej u góry Teśka od Niemiłejmoniki, przy okazji raz jeszcze pięknie dziękuję :).

ODPOWIEDZ