Tereski
- lwica
- Kontakt:
Re: Tereski
VintageVixen no fryzurkę ma bardzo ładną ale czy ona jest oryginalna to nie wiem.Niech się wypowie ktoś mądrzejszy.
Smoczyco muszę zobaczyć buziaki Teresek,wrzucaj fotki na pw,albo w ogłoszenia,albo gdzie chcesz,tylko pokaż je.
Smoczyco muszę zobaczyć buziaki Teresek,wrzucaj fotki na pw,albo w ogłoszenia,albo gdzie chcesz,tylko pokaż je.
- roroDolls
- Kontakt:
- BarbieDream
- Kontakt:
Moja była pudełkowa - w wersji bez założonej czapki - i włosy miała oryginalnie to tyłu, bez przedziałka, bez misternej fryzury. Zdjecie z bliższa masz w wątku o Barbie z lat 90VintageVixen pisze:Lwica ubija interes poki goroca![]()
Dragon wrzucaj jakies fotki, masz tyle Tereniek, a tu taka posuchaCzlowiek chce poogladac, a tu nie ma nic, a ja tylko jedna
![]()
Ale tak a propo mojej (Perfect Pink) moze ktos mi pomoze, bo niby moja pudelkowa, ale otwieranaprzynajmniej mam takie podejrzenie i takie mam pytanie do kogos, kto ja pudelkowa mial, jakie ona ma oryginalnie ulozone wlosy ? Bo rozne zdjecia w internecie sa, a moja miala taka jakas ''fryzurke'' ulozona, a tu znowu widzialam na zdjeciu, ze ona ma tak do tylu wszystko i teraz nie wiem, czy ktos ta moja otwieral i jej postanowil zafundowac takie cos czy to tak oryginalnie bylo czy o co chodzi. Wklejam zdjecie mojej, zeby bylo wiadomo o czym mowie.
- VintageVixen
- Kontakt:
To zdjecie widzialam i sie od tego momentu zaczelam zastanawiac, skad ta moja ma takie jakies pejsy do tylu czy jakkolwiek mozna to nazwac, czyli jednak ktos ja tak zmajstrowal.BarbieDream pisze:Moja była pudełkowa - w wersji bez założonej czapki - i włosy miała oryginalnie to tyłu, bez przedziałka, bez misternej fryzury. Zdjecie z bliższa masz w wątku o Barbie z lat 90VintageVixen pisze:Lwica ubija interes poki goroca![]()
Dragon wrzucaj jakies fotki, masz tyle Tereniek, a tu taka posuchaCzlowiek chce poogladac, a tu nie ma nic, a ja tylko jedna
![]()
Ale tak a propo mojej (Perfect Pink) moze ktos mi pomoze, bo niby moja pudelkowa, ale otwieranaprzynajmniej mam takie podejrzenie i takie mam pytanie do kogos, kto ja pudelkowa mial, jakie ona ma oryginalnie ulozone wlosy ? Bo rozne zdjecia w internecie sa, a moja miala taka jakas ''fryzurke'' ulozona, a tu znowu widzialam na zdjeciu, ze ona ma tak do tylu wszystko i teraz nie wiem, czy ktos ta moja otwieral i jej postanowil zafundowac takie cos czy to tak oryginalnie bylo czy o co chodzi. Wklejam zdjecie mojej, zeby bylo wiadomo o czym mowie.
- DragonLady
- Kontakt:
Vixen, kiedy ja tu, a Tereski tam. Ciężko na taką odległość foty pstrykać.
Mam tylko zbiorowe fotki w większej wersji, bo tylko na nie starczyło mi czasu...
Lwico, pw, ale takie przeczucie mam, że one tak samo nie w Twoim guście jak i nie moim
.
Też mi się wydaje, że różowa powinna mieć gładki fryz.
Lwico, pw, ale takie przeczucie mam, że one tak samo nie w Twoim guście jak i nie moim
Też mi się wydaje, że różowa powinna mieć gładki fryz.
- lwica
- Kontakt:
Wrzucam kolejne fotki.Pierwsza w kolejce jest gumowa Tereska,która wygina śmiało ciało.
Teresa Dance`n Flex 2002

Kolejna kandydatka jest najstarsza ze wszystkich Teresek jakie posiadam,jest to również jak na razie jedyna Tereska i jedyna lalka z moldem Steffie w moim zbiorze.Uważam,że jest najpiękniejsza ze wszystkich moich Teresek i jestem bardzo szczęśliwa,że ją mam.
Teresa Wet`n Wild 1989

Teresa Dance`n Flex 2002

Kolejna kandydatka jest najstarsza ze wszystkich Teresek jakie posiadam,jest to również jak na razie jedyna Tereska i jedyna lalka z moldem Steffie w moim zbiorze.Uważam,że jest najpiękniejsza ze wszystkich moich Teresek i jestem bardzo szczęśliwa,że ją mam.
Teresa Wet`n Wild 1989

- VintageVixen
- Kontakt:
Gumowa musze powiedziec, ze to nie moja bajka, ale Steffie jest przecudna, ta buzka taka slodka jest. Mimo ze jestem zawsze za oryginalnym odzieniem to tutaj ten zielony stroj bardzo do niej pasuje, pewnie przez zielone cienie. Zazdroszcze takiego egzemplarza, ale sie nie bede przyznawac 
- lwica
- Kontakt:
Dziękuję bardzo w imieniu Stefki.Jak ją zobaczyłam w ogłoszeniu to przepadłam.Te wielkie brązowe oczy,zielone cienie,no i ten słodki dziubek. Chociaż tania to ona nie była i pewnie za nią przepłaciłam ale musiała być moja.
Dance`n flex może nie jest z urody najpiękniejsza,ale dla mnie jest wyjątkowa przez ciałko,które posiada.Z tego co mi wiadomo była tylko ta jedna seria lalek Barbie z tym ciałkiem.Wydaje mi się,że jest rzadziej spotykana.
Dance`n flex może nie jest z urody najpiękniejsza,ale dla mnie jest wyjątkowa przez ciałko,które posiada.Z tego co mi wiadomo była tylko ta jedna seria lalek Barbie z tym ciałkiem.Wydaje mi się,że jest rzadziej spotykana.
- DragonLady
- Kontakt:
Gumowa ma sympatyczne pysio, chociaż to ciałko jest makabryczne... jakby miała macki zamiast rąk
...
Stefcia śliczna, te oczyska ma cudniaste
.
Udało mi się namówić lapka do współpracy z tinypicem. Mogę wrzucić ciut większe foty. Może być?

Stefcia śliczna, te oczyska ma cudniaste
Udało mi się namówić lapka do współpracy z tinypicem. Mogę wrzucić ciut większe foty. Może być?

- borze
- Kontakt:
- BarbieDream
- Kontakt:
Było jeszcze kilka lalek z takimi ciałkami, ale chyba tylko ta pojawiła się w Europie. Mam Christie u siebie, ale akurat sama za tym typem ciałka nie przepadam, bo u mojej połamały się druciki w ramionach i biodrach, przez co wygląda jak kukła...lwica pisze:Dziękuję bardzo w imieniu Stefki.Jak ją zobaczyłam w ogłoszeniu to przepadłam.Te wielkie brązowe oczy,zielone cienie,no i ten słodki dziubek. Chociaż tania to ona nie była i pewnie za nią przepłaciłam ale musiała być moja.
Mooooże! Tylko więcej prosimyDragonLady pisze:Gumowa ma sympatyczne pysio, chociaż to ciałko jest makabryczne... jakby miała macki zamiast rąk...
Stefcia śliczna, te oczyska ma cudniaste.
Toż to dziecko naszych krakowskich bezsennych nocyborze pisze:A to też wrzucę stare jak świat zdjęcia mojej Tereni:
- lwica
- Kontakt:
DragonLady dzięki bardzo.Przekaże Stefce hi hi. Twoje Tereski też są wyjątkowo urocze.Ostatnio same niebieskowłose piękności na fotkach,aż zazdroszczę,czemu ja jeszcze takiej nie mam?
Borze śliczna Terenia.Co to za seria?A tak zapytam,to ciałko z tatuażami jest super,ale czy ono jest oryginalne takie czy tatuaże robione osobiście były?
Borze śliczna Terenia.Co to za seria?A tak zapytam,to ciałko z tatuażami jest super,ale czy ono jest oryginalne takie czy tatuaże robione osobiście były?
- borze
- Kontakt:
Kate, tęsknimy i za nocami i za siostrzyczką ;((((
Lwico, to jest seria Salon Surprise, trochę podmalowana i przeniesiona na ciałko fashionistki. Tatuaże dodane samodzielnie :)
Lwico, to jest seria Salon Surprise, trochę podmalowana i przeniesiona na ciałko fashionistki. Tatuaże dodane samodzielnie :)
- lwica
- Kontakt:
BarbieDream przykro mi z powodu twojej laleczki.Ja właśnie bałam się wygiąć ręce,żeby wyglądały prawie normalnie z tego powodu,iż mogą się połamać.Na razie czekam jeszcze na kupioną Barbie z tej serii.Ale przynajmniej one będą miały oryginalne ubranka,co jest u mnie rzadkością.Chciałabym zebrać wszystkie trzy dziewczyny.Dziękuję za uświadomienie.A ja durna myślałam,że była tylko ta seria i że mam wyjątkowe laleczki buuu.
Borze dzięki bardzo.Tak myślałam o tej serii widząc wyżej na zdjęciach ten sam kolor włosów,ale makijaż ust mi nie pasował.Teraz wiem dlaczego.Śliczna jest Twoja Tereska taka niegrzeczna dziewczyna.Co tu będę owijać w bawełnę łobuziara z niej i tyle,ale jej to pasuje.Zrobiłaś świetną stylizację.Podziwiam i gratuluję.
Borze dzięki bardzo.Tak myślałam o tej serii widząc wyżej na zdjęciach ten sam kolor włosów,ale makijaż ust mi nie pasował.Teraz wiem dlaczego.Śliczna jest Twoja Tereska taka niegrzeczna dziewczyna.Co tu będę owijać w bawełnę łobuziara z niej i tyle,ale jej to pasuje.Zrobiłaś świetną stylizację.Podziwiam i gratuluję.
- DragonLady
- Kontakt:
A przekaż, przekaż, Lwico, Stefcie też lubię
.

Z lewej u góry Teśka od Niemiłejmoniki, przy okazji raz jeszcze pięknie dziękuję
.

Z lewej u góry Teśka od Niemiłejmoniki, przy okazji raz jeszcze pięknie dziękuję