Moja przesyłka wciąż w zawieszeniu
Czekając na lalkę
- privace
- Kontakt:
Re: Czekając na lalkę
W temacie o flte ktoś pisał, że aby nie odstraszać klientów wszelkie ewentualne dodatkowe opłaty biorą na siebie.
dostałam tylko maila, że wysyłają raz w tygodniu( oby w tym tygodniu, nie następnym), i po wysłaniu lalka powinna dotrzeć po 10-12 dniach. Czekam i podskakuję z niecierpliwości...
- akrimeks
- Kontakt:
ja w międzyczasie zasypałam ich kilkoma mailami z zapytaniami 
- akrimeks
- Kontakt:
- Lukrecja
- Kontakt:
No nie! Zaraz mnie skręci z zazdrości! Moje lalki też niby wysłali 31 października i nadal nie ma

- akrimeks
- Kontakt:
możesz się pocieszyć, bo ja nie jestem zadowolona z lalek które zamówiłam 
- Lukrecja
- Kontakt:
Ale co się stało? Uszkodzili w transporcie, przysłali coś innego, czy po prostu nietrafiony zakup?
Dla mnie to żadne pocieszenie, że się Tobie zakup nie udał
Wolałabym, żeby się udał właśnie i żeby moje zamówienie też całe i zdrowe dotarło.
Ze mnie to raczej taki typ, że jak widzi u sąsiada coś fajnego to też chce takie mieć, a nie modli się żeby jemu się to fajne popsuło
Dla mnie to żadne pocieszenie, że się Tobie zakup nie udał
Ze mnie to raczej taki typ, że jak widzi u sąsiada coś fajnego to też chce takie mieć, a nie modli się żeby jemu się to fajne popsuło
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Po pół roku czekania W KOŃCU dotarła do mnie koteczka! Już zdążyłam z pięć razy zwątpić, że kiedykolwiek ją odbiorę. Na razie podchodzę do niej jak do jeża (w końcu to nie mój ulubiony, 'chłopski" typ plastiku), ale symaptia do kociambrów jest zbyt duża, żeby się nie ślinić. Na zdjęciach była co prawda ładniejsza niż w realu, no ale i tak jest nieźle! Ma cudny catsuit i wogle moim chłopakom w głowach zakreci. a jeśli wziąc pod uwage to, ze jest zginaczkowata i oni także, to boję się, że spod mojej ręki wyjdą wkrótce nieskromne sesje zdjęciowe.

- akrimeks
- Kontakt:
nic się z nimi nie stało, tylko spodziewałam się czegoś innego po nich... nie mogę za dużo pisać, bo jest akurat Candy na blogu o nich, więc sie szerzej wypowiem po ogłoszeniu wynikówLukrecja pisze:Ale co się stało? Uszkodzili w transporcie, przysłali coś innego, czy po prostu nietrafiony zakup?
Dla mnie to żadne pocieszenie, że się Tobie zakup nie udałWolałabym, żeby się udał właśnie i żeby moje zamówienie też całe i zdrowe dotarło.
- Saikou
- Kontakt:
A ja właśnie czekam na dwie paczki z FLTE, jedna przed chwilą dotarła już do Warszawy
a na drugą wpłaciłam w poniedziałek pieniądze, przelewem na poczcie, ale jeszcze do nich nie doszły
chyba powinny im dojść bez problemów, ale żeby aż tak długo?
Naprawdę zaczynam się poważnie denerwować i tylko sprawdzam tylko co chwilę 
- reiha
- Kontakt:
Mi poczta nie chciała wpłacić pieniędzy dla FLTE i musiałam kłopotać koleżankę o przelew
(to było w tamtym roku, tak sobie marudzę...)
Może po prostu jeszcze nie zmienili statusu na stronie, a pieniądze doszły?
(to było w tamtym roku, tak sobie marudzę...)
Może po prostu jeszcze nie zmienili statusu na stronie, a pieniądze doszły?
- nmin
- Kontakt:
A moja Dal Dotori z FLTE będzie jutro u moich rodziców i nie zobaczę jej do 24 grudnia, ehhhhhh...
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- Saikou
- Kontakt:
Ojejku a czemuż Ci nie chcieli ich wpłacić? O_o No może i im się zapomniało zmienić, chociaż status tej pierwszej paczki zmienił się już dzisiaj kila razy, więc chyba muszą tam zaglądać... Ale cóż, mam nadzieję, że będzie wszystko ok jednak.
- reiha
- Kontakt:
Poprosiłam ich o dane do przelewu i dali mi jakiś adres z USA, który był nie do zaakceptowania przez panią w okienku :< Jak wtedy zamawiałam, to status nie ruszył się przez miesiąc (z wyjątkiem otrzymania pieniędzy), a później za jednym zamachem uzupełnili całą drogę, łącznie z dostarczeniem do mnie.
(Dotori
)
(Dotori
- reiha
- Kontakt:
Eva Featherlow z tumblera robi komiks "100 things to do while waiting for a doll". Na razie zupełnie mnie nie zachwyca, ale może z czasem się rozkręci - jest dopiero przy siódmym punkcie. A sama idea bardzo fajna
(ciekawe czy zrobi chodzenie po ścianach, sprawdzanie skrzynki w poszukiwaniu awizo, wypatrywanie kuriera albo gryzienie mebli z desperacji
)
http://evafeatherlow.tumblr.com
(nie wszystkie są otagowane :<)
(ciekawe czy zrobi chodzenie po ścianach, sprawdzanie skrzynki w poszukiwaniu awizo, wypatrywanie kuriera albo gryzienie mebli z desperacji
http://evafeatherlow.tumblr.com
(nie wszystkie są otagowane :<)
- Xiao
- Kontakt:
O mamo... Co chwila sprawdzam pocztę, czy aby nie wysłali mi wiadomości ze zmianą statusu na "wysłane". Czekam już dobry tydzień i ani widu, ani słychu. Nie mogę już usiedzieć w miejscu. Aż mnie wczoraj naszły przemyślenia typu "Co ja będę robić z tą lalką?", "Po co mi ona? Przecież nawet szyć nie umiem" XD Na samo myślenie nad zakupem spędziłam chyba pół roku, a teraz czekanie jest chyba najgorsze i do tego różne dziwne myśli w głowie :\ Chyba zaraz naprawdę zacznę obgryzać meble.