Czekając na lalkę

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Re: Czekając na lalkę

Post autor: privace »

W temacie o flte ktoś pisał, że aby nie odstraszać klientów wszelkie ewentualne dodatkowe opłaty biorą na siebie.
Moja przesyłka wciąż w zawieszeniu :( dostałam tylko maila, że wysyłają raz w tygodniu( oby w tym tygodniu, nie następnym), i po wysłaniu lalka powinna dotrzeć po 10-12 dniach. Czekam i podskakuję z niecierpliwości...

Awatar użytkownika
akrimeks
Kontakt:

Post autor: akrimeks »

ja w międzyczasie zasypałam ich kilkoma mailami z zapytaniami :)
Jestem tutaj :D i moje lalki też tam są :D

Awatar użytkownika
akrimeks
Kontakt:

moje lalki z flte już są! :hura:

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

No nie! Zaraz mnie skręci z zazdrości! Moje lalki też niby wysłali 31 października i nadal nie ma ;( ;( ;(

Awatar użytkownika
akrimeks
Kontakt:

możesz się pocieszyć, bo ja nie jestem zadowolona z lalek które zamówiłam :|

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

Ale co się stało? Uszkodzili w transporcie, przysłali coś innego, czy po prostu nietrafiony zakup?
Dla mnie to żadne pocieszenie, że się Tobie zakup nie udał :pociesza: Wolałabym, żeby się udał właśnie i żeby moje zamówienie też całe i zdrowe dotarło.
Ze mnie to raczej taki typ, że jak widzi u sąsiada coś fajnego to też chce takie mieć, a nie modli się żeby jemu się to fajne popsuło ;)

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Po pół roku czekania W KOŃCU dotarła do mnie koteczka! Już zdążyłam z pięć razy zwątpić, że kiedykolwiek ją odbiorę. Na razie podchodzę do niej jak do jeża (w końcu to nie mój ulubiony, 'chłopski" typ plastiku), ale symaptia do kociambrów jest zbyt duża, żeby się nie ślinić. Na zdjęciach była co prawda ładniejsza niż w realu, no ale i tak jest nieźle! Ma cudny catsuit i wogle moim chłopakom w głowach zakreci. a jeśli wziąc pod uwage to, ze jest zginaczkowata i oni także, to boję się, że spod mojej ręki wyjdą wkrótce nieskromne sesje zdjęciowe.
Obrazek

Awatar użytkownika
akrimeks
Kontakt:

Lukrecja pisze:Ale co się stało? Uszkodzili w transporcie, przysłali coś innego, czy po prostu nietrafiony zakup?
Dla mnie to żadne pocieszenie, że się Tobie zakup nie udał :pociesza: Wolałabym, żeby się udał właśnie i żeby moje zamówienie też całe i zdrowe dotarło.
Ze mnie to raczej taki typ, że jak widzi u sąsiada coś fajnego to też chce takie mieć, a nie modli się żeby jemu się to fajne popsuło ;)
nic się z nimi nie stało, tylko spodziewałam się czegoś innego po nich... nie mogę za dużo pisać, bo jest akurat Candy na blogu o nich, więc sie szerzej wypowiem po ogłoszeniu wyników :) i może na blogu, bo tu robię chyba offtopic ;)

Awatar użytkownika
Saikou
Kontakt:

Post autor: Saikou »

A ja właśnie czekam na dwie paczki z FLTE, jedna przed chwilą dotarła już do Warszawy :hura: a na drugą wpłaciłam w poniedziałek pieniądze, przelewem na poczcie, ale jeszcze do nich nie doszły O.O chyba powinny im dojść bez problemów, ale żeby aż tak długo? :bezradny: Naprawdę zaczynam się poważnie denerwować i tylko sprawdzam tylko co chwilę :|

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Mi poczta nie chciała wpłacić pieniędzy dla FLTE i musiałam kłopotać koleżankę o przelew :|
(to było w tamtym roku, tak sobie marudzę...)

Może po prostu jeszcze nie zmienili statusu na stronie, a pieniądze doszły?

Awatar użytkownika
nmin
Kontakt:

Post autor: nmin »

A moja Dal Dotori z FLTE będzie jutro u moich rodziców i nie zobaczę jej do 24 grudnia, ehhhhhh...
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]

Awatar użytkownika
Saikou
Kontakt:

Post autor: Saikou »

Ojejku a czemuż Ci nie chcieli ich wpłacić? O_o No może i im się zapomniało zmienić, chociaż status tej pierwszej paczki zmienił się już dzisiaj kila razy, więc chyba muszą tam zaglądać... Ale cóż, mam nadzieję, że będzie wszystko ok jednak.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Poprosiłam ich o dane do przelewu i dali mi jakiś adres z USA, który był nie do zaakceptowania przez panią w okienku :< Jak wtedy zamawiałam, to status nie ruszył się przez miesiąc (z wyjątkiem otrzymania pieniędzy), a później za jednym zamachem uzupełnili całą drogę, łącznie z dostarczeniem do mnie.

(Dotori :serducho:)

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Eva Featherlow z tumblera robi komiks "100 things to do while waiting for a doll". Na razie zupełnie mnie nie zachwyca, ale może z czasem się rozkręci - jest dopiero przy siódmym punkcie. A sama idea bardzo fajna :D
(ciekawe czy zrobi chodzenie po ścianach, sprawdzanie skrzynki w poszukiwaniu awizo, wypatrywanie kuriera albo gryzienie mebli z desperacji :P)

http://evafeatherlow.tumblr.com
(nie wszystkie są otagowane :<)

Awatar użytkownika
Xiao
Kontakt:

Post autor: Xiao »

O mamo... Co chwila sprawdzam pocztę, czy aby nie wysłali mi wiadomości ze zmianą statusu na "wysłane". Czekam już dobry tydzień i ani widu, ani słychu. Nie mogę już usiedzieć w miejscu. Aż mnie wczoraj naszły przemyślenia typu "Co ja będę robić z tą lalką?", "Po co mi ona? Przecież nawet szyć nie umiem" XD Na samo myślenie nad zakupem spędziłam chyba pół roku, a teraz czekanie jest chyba najgorsze i do tego różne dziwne myśli w głowie :\ Chyba zaraz naprawdę zacznę obgryzać meble.

ODPOWIEDZ