P.S. Skąd, u licha, ludzie biorą tyle kasy na lalki?
Zwariuję, znowu nie kupiłam lalki:(
- Daga
- Kontakt:
Re: Zwariuję, znowu nie kupiłam lalki:(
Próbowałam się bić na Allu o Ba Nee z Jem and The Holograms, ale końcowa cena przekroczyła moje możliwości finansowe... A taką miałam na nią chrapkę 
- Ashley Shell
- Kontakt:
Daga biorą kredyty lub głodują do końca miesiąca 
- Daga
- Kontakt:
Tak czy siak nigdy nie będę miała dla nich zrozumienia, także za zwijanie mi egzemplarzy sprzed nosa 
- jewelsnake
- Kontakt:
Hahaha,wyobraź sobie jak ja się wk*rwiłam gdy Ty dołączyłaś mi do licytacji (byłam pierwsza licytującą), a później jeszcze jedna osoba, która na dodatek wygrała! W duchu przebrzmiewałam Grażynę za podzielenie linku do tej aukcji, nie żebym wierzyła, że to ktoś stąd ją wygrał, ale na kogoś trzeba zwalić winę XD
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- Grażyna
- Kontakt:
No to teraz mi głupio...
Uwierz, lub nie, ale tę aukcje wklejałam z myślą o tobie. Chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle :-(
Uwierz, lub nie, ale tę aukcje wklejałam z myślą o tobie. Chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle :-(

- jewelsnake
- Kontakt:
Dziękuję, to niesamowicie miłe! Ja tylko żartowałam, nadwyraz głupio najwyraźniej, przepraszam! Stąd to "XD" na końcu! Moja maksymalna kwota to 45 zł, nie miało znaczenia kto i gdzie zobaczył tę aukcje, i tak bym przegrała. Na poczet tej jednej kupiłam dwie inne, za tę samą kwotę i jest okGrażyna pisze:No to teraz mi głupio...![]()
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- Daga
- Kontakt:
Tylko, że to nie byłam jajewelsnake pisze:Hahaha,wyobraź sobie jak ja się wk*rwiłam gdy Ty dołączyłaś mi do licytacji (byłam pierwsza licytującą), a później jeszcze jedna osoba, która na dodatek wygrała!
Żart, nie żart, ale to tłumaczy, dlaczego np. ja niektórych aukcji za cholerę nie linkuję tutaj. Ot, pies ogrodnika mi się włącza
- Lunarh
- Kontakt:
No, ale w końcu za ile się sprzedała? 
- jewelsnake
- Kontakt:
za ponad 60 zł.
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- Mangalarga
- Kontakt:
Byłam dzisiaj w Carrefourze zerknąć na Monsterki i znalazłam jedną jedyną Jinafire skitraną z tyłu za innymi. Niestety, chwilowo nie mam tyle kasy
Jeśli będzie tam po niedzieli i będzie z nią wszystko w porządku (nie grzebałam za nią, żeby jej nie "ujawnić"), to ją biorę!
Jak nie, to wezmę Robeccę.
- reiha
- Kontakt:
A jest jakaś przecena na piżamowe?
Jinę widziałam jeszcze w Smyku, ale cena była kosmiczna.
Jinę widziałam jeszcze w Smyku, ale cena była kosmiczna.
- KiciaKocia
- Kontakt:
Jest. 69zł za piżamówki z Carrefoura.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- reiha
- Kontakt:
- Mangalarga
- Kontakt:
Poszłam do Carrefoura po Robeccę, ale zawahałam się, bo ma inne kolana niż reszta Monsterek (a pamiętam, ze wiele osób skarżyło się na problemy z kolanami pierwszej Robecki).
Złapałam za scarisowego Deuca, ale za żywo coś mi w nim nie leży.
Obejrzałam Jinafire (mimo, iż chwilowo nie mieści mi się w budżecie) - miała dziury na kolczyki zrobione PRZED uszami
I wreszcie zobaczyłam jeden, jedyny zestaw CAM z mumią i gorgoną - spojrzałam im w oczy, krzyknęły wyjątkowo przekonująco "Kup nas!", więc ja na to "OK!". Ale cena okazała się za wysoka!
W sobotę powinnam mieć kasę, ale nie wiem, czy jeszcze będą...
Złapałam za scarisowego Deuca, ale za żywo coś mi w nim nie leży.
Obejrzałam Jinafire (mimo, iż chwilowo nie mieści mi się w budżecie) - miała dziury na kolczyki zrobione PRZED uszami
I wreszcie zobaczyłam jeden, jedyny zestaw CAM z mumią i gorgoną - spojrzałam im w oczy, krzyknęły wyjątkowo przekonująco "Kup nas!", więc ja na to "OK!". Ale cena okazała się za wysoka!
- reiha
- Kontakt:
Buu :< Dużo Jin widziałam dzisiaj w Realu, są drogie, ale możliwe że przecenią je na święta.
Nie wiem co znaczy problem z kolanami, moja Robecca niedługo będzie miała rok i jest w pełni sprawna. Dalej ma sztywne stawy, chociaż trochę ją męczyłam, i może ustać sama. Ja za to zagrałam w grę "znajdź jedną przyzwoitą Spectrę", pochłonęło mnie tak bardzo, że przejrzałam dwa regały
Nie znalazłam żadnej, serio. Jedna miała oczy całkiem spłynięte, więc faktycznie była Dead Tired. One mają tak śmiesznie naklejane oczy, że trudno znaleźć dwie jednakowe. Niektóre patrzyły w górę, inne zezowały na nos, ale nie znalazłam żadnej, która patrzyłaby w dwóch kierunkach :< A to, że jedno oko było większe, drugie mniejsze to standard nie warty wspomnienia.
Te lalki kosztują kupę kasy, a sprzedają takie badziewie
Nie wiem co znaczy problem z kolanami, moja Robecca niedługo będzie miała rok i jest w pełni sprawna. Dalej ma sztywne stawy, chociaż trochę ją męczyłam, i może ustać sama. Ja za to zagrałam w grę "znajdź jedną przyzwoitą Spectrę", pochłonęło mnie tak bardzo, że przejrzałam dwa regały
Te lalki kosztują kupę kasy, a sprzedają takie badziewie