Zwariuję, znowu nie kupiłam lalki:(

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Daga
Kontakt:

Re: Zwariuję, znowu nie kupiłam lalki:(

Post autor: Daga »

Próbowałam się bić na Allu o Ba Nee z Jem and The Holograms, ale końcowa cena przekroczyła moje możliwości finansowe... A taką miałam na nią chrapkę :(
P.S. Skąd, u licha, ludzie biorą tyle kasy na lalki?

Awatar użytkownika
Ashley Shell
Kontakt:

Post autor: Ashley Shell »

Daga biorą kredyty lub głodują do końca miesiąca :D

Awatar użytkownika
Daga
Kontakt:

Tak czy siak nigdy nie będę miała dla nich zrozumienia, także za zwijanie mi egzemplarzy sprzed nosa :P

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Hahaha,wyobraź sobie jak ja się wk*rwiłam gdy Ty dołączyłaś mi do licytacji (byłam pierwsza licytującą), a później jeszcze jedna osoba, która na dodatek wygrała! W duchu przebrzmiewałam Grażynę za podzielenie linku do tej aukcji, nie żebym wierzyła, że to ktoś stąd ją wygrał, ale na kogoś trzeba zwalić winę XD
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

No to teraz mi głupio... :zalamka:
Uwierz, lub nie, ale tę aukcje wklejałam z myślą o tobie. Chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle :-(
Obrazek

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Grażyna pisze:No to teraz mi głupio... :zalamka:
Uwierz, lub nie, ale tę aukcje wklejałam z myślą o tobie. Chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle :-(
Dziękuję, to niesamowicie miłe! Ja tylko żartowałam, nadwyraz głupio najwyraźniej, przepraszam! Stąd to "XD" na końcu! Moja maksymalna kwota to 45 zł, nie miało znaczenia kto i gdzie zobaczył tę aukcje, i tak bym przegrała. Na poczet tej jednej kupiłam dwie inne, za tę samą kwotę i jest ok :)
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Daga
Kontakt:

jewelsnake pisze:Hahaha,wyobraź sobie jak ja się wk*rwiłam gdy Ty dołączyłaś mi do licytacji (byłam pierwsza licytującą), a później jeszcze jedna osoba, która na dodatek wygrała!
Tylko, że to nie byłam ja xD Czekałam z włączeniem się na ostatni kwadrans, ale jak zobaczyłam sumę, to dałam sobie spokój. Ale spoko, też mnie szlag trafił, kiedy nagle z 2 licytujących się 3 zrobiło :D

Żart, nie żart, ale to tłumaczy, dlaczego np. ja niektórych aukcji za cholerę nie linkuję tutaj. Ot, pies ogrodnika mi się włącza :P

Awatar użytkownika
Lunarh
Kontakt:

Post autor: Lunarh »

No, ale w końcu za ile się sprzedała? :D

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

za ponad 60 zł.
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Byłam dzisiaj w Carrefourze zerknąć na Monsterki i znalazłam jedną jedyną Jinafire skitraną z tyłu za innymi. Niestety, chwilowo nie mam tyle kasy :/ Jeśli będzie tam po niedzieli i będzie z nią wszystko w porządku (nie grzebałam za nią, żeby jej nie "ujawnić"), to ją biorę! :D Jak nie, to wezmę Robeccę.
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

A jest jakaś przecena na piżamowe?
Jinę widziałam jeszcze w Smyku, ale cena była kosmiczna.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Jest. 69zł za piżamówki z Carrefoura.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Poszłam do Carrefoura po Robeccę, ale zawahałam się, bo ma inne kolana niż reszta Monsterek (a pamiętam, ze wiele osób skarżyło się na problemy z kolanami pierwszej Robecki).
Złapałam za scarisowego Deuca, ale za żywo coś mi w nim nie leży.
Obejrzałam Jinafire (mimo, iż chwilowo nie mieści mi się w budżecie) - miała dziury na kolczyki zrobione PRZED uszami :facepalm:
I wreszcie zobaczyłam jeden, jedyny zestaw CAM z mumią i gorgoną - spojrzałam im w oczy, krzyknęły wyjątkowo przekonująco "Kup nas!", więc ja na to "OK!". Ale cena okazała się za wysoka! ;( W sobotę powinnam mieć kasę, ale nie wiem, czy jeszcze będą...
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Buu :< Dużo Jin widziałam dzisiaj w Realu, są drogie, ale możliwe że przecenią je na święta.

Nie wiem co znaczy problem z kolanami, moja Robecca niedługo będzie miała rok i jest w pełni sprawna. Dalej ma sztywne stawy, chociaż trochę ją męczyłam, i może ustać sama. Ja za to zagrałam w grę "znajdź jedną przyzwoitą Spectrę", pochłonęło mnie tak bardzo, że przejrzałam dwa regały :rotfl: Nie znalazłam żadnej, serio. Jedna miała oczy całkiem spłynięte, więc faktycznie była Dead Tired. One mają tak śmiesznie naklejane oczy, że trudno znaleźć dwie jednakowe. Niektóre patrzyły w górę, inne zezowały na nos, ale nie znalazłam żadnej, która patrzyłaby w dwóch kierunkach :< A to, że jedno oko było większe, drugie mniejsze to standard nie warty wspomnienia.
Te lalki kosztują kupę kasy, a sprzedają takie badziewie :|

ODPOWIEDZ