Lalkowy HAPPYTON :)
- lwica1978
- Kontakt:
Re: Lalkowy HAPPYTON :)
Dziękuję Ingrid, leżaczki to w sumie była jakaś dekoracje marynistyczna, w każdym razie córci lalki od dwóch dni są na kempingu :-)
- reiha
- Kontakt:
u mnie dopiero rozkładały się morskie dekoracje, więc nie mieli leżaków
ale będę polować po świętach!
Za to na dziale kraftowym znalazłam ładne koraliki/bransoletki dla monsterek
Za to na dziale kraftowym znalazłam ładne koraliki/bransoletki dla monsterek
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Zachciało mi się lalki z afro i pobawiłem się w projekt diy:
Spring_02s by Michał O., on Flickr
Jestem zadowolony z rezultatu i chociaż muszę jeszcze popracować nad kształtem fryzury, to uważam, że takie włosy dają więcej możliwości stylizacyjnych niż poprzednie proste uczesanie, kombinowanie jeszcze przede mną
Spring_02s by Michał O., on FlickrJestem zadowolony z rezultatu i chociaż muszę jeszcze popracować nad kształtem fryzury, to uważam, że takie włosy dają więcej możliwości stylizacyjnych niż poprzednie proste uczesanie, kombinowanie jeszcze przede mną
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- Neytiri
- Kontakt:
Pink Flamingo, piękna jest Twoja panna i tak ładnie pozuje
Też marzy mi się afro, ale chciałabym zrobić lalce taką totalną owieczkę, to wymaga mocnego skręcenia i przycięcia, także w dużej mierze trzeba poświęcić szansę na inną fryzurę i ponowne wyprostowanie włosów.
- lwica
- Kontakt:
Pink Flamingo panna śliczna i sukieneczka też bardzo ładna ale nad fryzurą to musisz jeszcze troszkę popracować.
Bo na razie to Grace wygląda jakby ją piorun strzelił.
Może odrobina pianki lub lakieru do włosów pomoże.
- roroDolls
- Kontakt:
nie chcialam na flikrze bo zreczywiscie dosc 'piorunujace' wrazenie - za kanciate koncowki, za duzo tapiru za malo skrecenia chyba = z serii wypowiem sie bo nigdy nierobilam afro <3 powodzenia
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Lol, pierwsze afro, jeszcze sporo przede mną ;P Jeżeli mi się znudzi, zawsze pozostaje flockowanie albo reroot, akurat Neytiri jesteś w tym biegła więc nie obawiaj się i kręć loki 
Myślę, że trochę ciężko mi otrzymać idealny kształt, bo lalka ma przedziałek na boku i włosy nie tworzą takiego idealnego kulistego kształtu, no, ale eksperymentu będzie ciąg dalszy
Myślę, że trochę ciężko mi otrzymać idealny kształt, bo lalka ma przedziałek na boku i włosy nie tworzą takiego idealnego kulistego kształtu, no, ale eksperymentu będzie ciąg dalszy
- roroDolls
- Kontakt:
tez musze sprubowac...na razie szukam kandydatki do 'podgolenia'...
- Ciabas
- Kontakt:
Świetne afro wychodzi z tzw. sznurka skręcanego, taki ozdobny jak do spinania firanek kiedyś był z frędzelkiem na końcu. Można go kupić na metry, szpulki i to w trylionie kolorów oraz rozmiarów tj. grubościach
minimalna praca, a efekt piorunujący 
I jak tak patrzę na eksperyment Pink Flamingo to jedną ze swoich czarnulek chętnie "porażę"
I jak tak patrzę na eksperyment Pink Flamingo to jedną ze swoich czarnulek chętnie "porażę"
Chciałabym w każdym obudzić bohatera
- ingrid
- Kontakt:
Fryzura w charakterze Barbie Klimt, ciekawe artystyczne założenie 
- KiciaKocia
- Kontakt:
Przyszła peruka dla mojego lalka. Wprawdzie nie wygląda jak na fotkach promo, ale jedzie niedługo do Pata na spa a on ją już doprowadzi do porządku. Parafrazując Night Vale: No one does doll hair like Pat. NO ONE!

"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Zostałem obdarowany urodzinowo przez wspaniałych, kochanych i drogich mi ludzi. Jestem wzruszony i uradowany - moja wielka słabość, blond Mackie i ikoniczna repro TH!
Dolly birthday gifts
Nadmienię jeszcze słowem, że zdziwiły mnie polskie napisy na opakowaniu TH, to oznacza, że Mattel przewidział ją na nasz rynek, ale nie było o tym żadnej informacji w katalogu...
Dolly birthday giftsNadmienię jeszcze słowem, że zdziwiły mnie polskie napisy na opakowaniu TH, to oznacza, że Mattel przewidział ją na nasz rynek, ale nie było o tym żadnej informacji w katalogu...
- Pokrzyva
- Kontakt:
WOW! Wspaniałe prezenty, ale chyba jeszcze bardziej można się cieszyć z takich cudownych ludzi wokół siebie! Lalki Boskie, myślałam nad tą Mackie, ale odpuściłam z powodu funduszy. Gratulacje 
Tu powinien być jakiś motywujący, głęboki tekst.
-
JoannaS
- Kontakt:
Francuzka od dawna mi sie podoba, zarówno ubranie i lalka. Gratuluję 
- Neytiri
- Kontakt:
Pink Flamingo, super prezenty! To z pewnością była niezwykle miła niespodzianka, wiem że od dawna kusiła Cię Francuzka, a i reprodukcja TH to must have do kolekcji
I przy okazji wszystkiego najlepszego! Spóźnione, ale najszczersze życzenia: dużo szczęścia, uśmiechu i lalek

I przy okazji wszystkiego najlepszego! Spóźnione, ale najszczersze życzenia: dużo szczęścia, uśmiechu i lalek