Faktycznie! Gada za mnie, zupełnie o tym zapomniałem hehe BARDZO DZIĘKUJĘ za pomoc.Czarnab1 pisze:Nowa fashionistas nr 32 ma taką bluzeczkę, ta grubsza
Playline 2016
- Dampirg85
- Kontakt:
Re: Playline 2016
- Mangalarga
- Kontakt:
Bo kogoś chyba interesowało ciałko nowej dużej Barbie 

17" endless Hair Kindom Doll by Jan Unwichtig, on Flickr

17" endless Hair Kindom Doll by Jan Unwichtig, on Flickr
- Mr.Bart
- Kontakt:
Tak, ja pytałem
już ją mam i polecam! 
Everybody should belive in something. I belive I'll have another coffee.
- Annorelka
- Kontakt:
A gdyby nie ten ogromny łepek, czy ciałko uszło by jako artykułowane dla wysokiej Barbie?
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
A jak z tą głową? Na żywo też na tak bardzo niewymiarową wygląda?Mr.Bart pisze:Tak, ja pytałemjuż ją mam i polecam!
- reiha
- Kontakt:
New Fashions # Asst. DNP34 DNP35-40 Walmart by E G B D F, on Flickr
New Mutliple Fashion Packs Barbie 2016 by E G B D F, on Flickr
New Mutliple Fashion Packs Barbie 2016 by E G B D F, on Flickr- Stary_Zgred
- Kontakt:
Z każdego z tych fashion packów coś bym wybrała, ale w całości to jednak mi się nie podobają.

-
niemiłamonika
- Kontakt:
Stary Zgred popieram. Bosz co za koszmarne buty!!!
Jestem tam: https://www.flickr.com/photos/148946810@N04/
-
JoannaS
- Kontakt:
Podoba mi się biało-złota spódnica, złota bluzka, lapelusz, torebka z frędzlami. Ewentualnie okrągła różowa torebka. Jakby ktoś się tego właśnie chciał pozbyć to jestem zainteresowana.
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Chyba najlepsze fashion packi do tej pory. Zgadzam się, też nie podobają mi się wszystkie elementy jak leci, ale i tak uważam, że to bardzo udane propozycje. I podoba mi się "recycling" tkanin, poznaję te z już wypuszczonych na rynek lalek i innych ubranek 
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- Annorelka
- Kontakt:
Do nas i tak nie trafiły nawet poprzednie. 
- EvilCupcake
- Kontakt:
A mi się buty bardzo podobają (nie licząc różowych), kocham takie ciężko wyglądające obuwie. Same ubranka też są fajne. Na zestawy 2, 3 i 5 będę polować, a jeśli do nas nie dotrą, to może ktoś z mharena pomoże.
- ingrid
- Kontakt:
Jak dla mnie szablonowe te ciuszki, i chyba większość z dederonu/fartuszka pani zamiatającej w szkole. Pewnie zostały im nadmiary, a dederon to można kupić w hurtowni za ok 6zł metr, a z metra, to takich jednowymiarowych płaskich ciuszków uszyć można z 50? Nieźle kroją. Do tego wykroje są robione pewnie wpierw próbne, następnie masowo wycinane może nawet laserowo, a jedyna włożona praca, to zszycie świstków ze sobą oraz obróbka overlockiem, bądź jak się domyślam zawinięcie brzegów za pomocą stópki podwijającej. Ubranka owszem noszą znamiona serii, są taśmowe, oryginalne, fabryczne i na licencji, ale koszt ich wyprodukowania oraz wybredność sięgają niemal zera. Jedynie ciekawe są dla mnie akcesoria, jak okulary, kapelusz, chociaż i te można zrobić domową metodą, wystarczy wosk, kontra, dremel, trochę wyobraźni i miejsca na mały warsztat (jednak, to wymaga więcej pracy i skupienia, przynajmniej w projekcie pierwotnym, o ile nie bazują na drukarce 3D).
Reasumując, za jeden zestaw zapłaciłabym może 10zł, za jeden ciuszek 3zł. Biorąc szczególnie pod uwagę, że to płaska masówka, z mało wybrednej tkaniny, o powtarzających się krojach.
Reasumując, za jeden zestaw zapłaciłabym może 10zł, za jeden ciuszek 3zł. Biorąc szczególnie pod uwagę, że to płaska masówka, z mało wybrednej tkaniny, o powtarzających się krojach.
- Dampirg85
- Kontakt:
Poprzednie są do kupienia na necie, ale niestety ich cena jest kolosalnie przesadzona, bo ok 60 zł za zestawik.Annorelka pisze:Do nas i tak nie trafiły nawet poprzednie.
Sam planowałem kilka kupić ale zrezygnowałem, bo doszedłem do wniosku że szkoda wydawać taką kasę na zestawy, w których podobają mi się tylko wybiórcze elementy.
Co do tych najnowszych, prezentowanych powyżej, to również nie są jakieś powalające ale wydają się być ciekawsze od swoich poprzedników. Szkoda tylko, że większość ze wzorów na ubrankach była już wykorzystane wcześniej, przez co wydają się ciut oklepane... No ale zobaczymy jak będą prezentować się na żywo, bo na fotkach promo wszystko zawsze wygląda tak świetnie i zjawiskowo...
-
niemiłamonika
- Kontakt:
To że dederon to akurat dobrze. To wytrzymały i cienki materiał. Można podwijać , robić zakładki , jest ładnie plastyczny. Zawsze go mattelowi zazdrościłam, zwłaszcza wzorzystego. Tez bym kupiła niektóre ciuszki. Fajna złota bluzka, różowa pastelowa skrząca czy spodnie cieniowane.
Jestem tam: https://www.flickr.com/photos/148946810@N04/