No tak ale przez te historie szukalam i sie naogladalam i mi sie spodobaly, ale nie wiem ktora chce, bo najbardziej podoba mi sie buzka tej twojej, ten makijaz jakos przykuwa moja uwage i jest w tym wyjatkowa, ale sukienka podoba mi sie najbardziej biala w te ciapki kolorowe.lwica pisze:VintageVixen sorki przegapiłam wcześniej Twój wpis o chcieju na Barbie cote d`azure.I mówisz,że to przeze mnie.Ja tylko opowiedziałam Ci kilka historii z mojego życia które dotyczą tej właśnie Barbie.A na którą konkretnie z tej serii masz chcieja?
Barbie lata 70-te i 80-te
- VintageVixen
- Kontakt:
Re: Barbie lata 70-te i 80-te
- lwica
- Kontakt:
Identyczny makijaż mają dwie barbie cote d`azure, ta moja co ją mam w avatarze i ta druga w ciemno fioletowej,różowej,bądź burgundowej sukience.Sama nie wiem jak opisać kolor tej drugiej sukienki.Nawet włosy mają takie same i przedziałek po tej samej stronie.Jedyne co je odróżnia od siebie to fryzura i loki.Moja ma drobniutkie loczki,a ta druga ma grube loki.Jeżeli by miały rozczesane,bądź wyprostowane włoski to nie dałoby się je odróżnić od siebie.Fotki dla porównania.
Cała seria Barbie Fashion Play Cote d`azure 1987
Źródło
http://venusinbox.blogspot.com/search/label/1987
Cała seria Barbie Fashion Play Cote d`azure 1987
Źródło
http://venusinbox.blogspot.com/search/label/1987
- VintageVixen
- Kontakt:
Sliczna jest
Wlasnie tak samo myslalam, ze dwie sa takie same i dwie takie same. Tamta druga wersja jest troszke bez wyrazu, ale jakos ta biala sukieneczka podoba mi sie najbardziej. Moze jak znajde ladnego golaska to bedzie wyjatek od reguly i nie bedzie miec swojej oryginalnej sukienki 
- lwica
- Kontakt:
To znowu ja.Tym razem moje najnowsze lalkowe skarby
.
Pierwsza w kolejce Super Hair Barbie 1986.Z oryginalności pozostały jej kolczyki i pierścionek oraz wyjmowana z głowy na długim patyczku spinka.Proszę się nie śmiać z jej fryzury.Ta spinka wcale nie chciała ze mną współpracować.Po dwóch godzinach Basia ma na głowie takie coś
Może ktoś wie z jakiej Barbiowej serii jest jej sukienka?
Kolejna jest Barbie Dance Club Kayla 1989.Ma swoje oryginalne kolczyki.Niestety jej grzywka latała na wszystkie strony
więc przygładziłam ją razem z włoskami.
Perełka w moim lalkowym zbiorze Barbie Miss America walking lively 1972
.Biedulka po przejściach.Ma ubytek gumy na policzku ale postaram się to naprawić.Ma ona gumowe nóżki i rączki.Jej mechanizm nadal działa.Jak porusza się nóżkami to same ruszają się też rączki i główka obraca się na prawą i lewą stronę.Fajny bajer.Ma nawet prawdziwe rzęsy i mold Stefie Musiałam ją mieć,jest śliczna i kupiona za okazyjną cenę
.

Pierwsza w kolejce Super Hair Barbie 1986.Z oryginalności pozostały jej kolczyki i pierścionek oraz wyjmowana z głowy na długim patyczku spinka.Proszę się nie śmiać z jej fryzury.Ta spinka wcale nie chciała ze mną współpracować.Po dwóch godzinach Basia ma na głowie takie coś
Kolejna jest Barbie Dance Club Kayla 1989.Ma swoje oryginalne kolczyki.Niestety jej grzywka latała na wszystkie strony
Perełka w moim lalkowym zbiorze Barbie Miss America walking lively 1972
- Czarnab1
- Kontakt:
Super lalki. Gratuluję!
- barbusia77
- Kontakt:
- lwica
- Kontakt:
Czarnab1 bardzo dziękuję.
Barbusia śliczne dziewczyny.
- barbusia77
- Kontakt:
dziękilwica pisze:Czarnab1 bardzo dziękuję.
<3
- Elka
- Kontakt:
Jak na staruszki prezentują się śliczniebarbusia77 pisze:to moje staruszki w nowych kiecuszkach
....a i zapomniała bym, zamawiam takie sukienki
- barbusia77
- Kontakt:
Kiecuszki niestety nie mojej produkcji tylko z allegroElka pisze:Jak na staruszki prezentują się śliczniebarbusia77 pisze:to moje staruszki w nowych kiecuszkach![]()
....a i zapomniała bym, zamawiam takie sukienki
<3
- Czarnab1
- Kontakt:
Barbiusia77 lalki wyglądają cudownie, a w tych strojach jak nowe Barbie. Zastanawiałam się kiedyś czy będą pasować na lalki super star. Teraz widzę że tak, więc też kupię. Gratuluję pięknych barbioszek 
- VintageVixen
- Kontakt:
Lwica
na wszystkie trzy slinka cieknie, ale nie ukrywam, ze na twoja ''perelke'' najbardziej i Kayle, kiedys w ogole nie lubilam wszystkich Kayli, Midgow i takich innych, ale pozniej sie do nich wszystkich przekonalam i zawsze milo mi zobaczyc w tlumie innych blondow, sliczna jest i lubie ze sie wyroznia bo ma calkowicie inna urode.
barbusia77 to zdjecie jest genialne, niby staruszki a wygladaja lepiej niz dzisiejsze nastolatki
Piekne sa, a wlosy byly rerootowane, czy tak ulozylas ich oryginalne ?
barbusia77 to zdjecie jest genialne, niby staruszki a wygladaja lepiej niz dzisiejsze nastolatki
- lwica
- Kontakt:
VintageVixen ślicznie dziękuję,zawsze mi miło się czyta takie słowa.A twoja kolekcja nie powiększyła się może ostatnio?
- VintageVixen
- Kontakt:
Lwica powiekszyla sie nie duzo bo tylko o 2, ale jeszcze wszystko w pudlach lezy.
- barbusia77
- Kontakt:
Wloski maja naturalne, umyte i wgnieciona odzywkaVintageVixen pisze:Lwicana wszystkie trzy slinka cieknie, ale nie ukrywam, ze na twoja ''perelke'' najbardziej i Kayle, kiedys w ogole nie lubilam wszystkich Kayli, Midgow i takich innych, ale pozniej sie do nich wszystkich przekonalam i zawsze milo mi zobaczyc w tlumie innych blondow, sliczna jest i lubie ze sie wyroznia bo ma calkowicie inna urode.
barbusia77 to zdjecie jest genialne, niby staruszki a wygladaja lepiej niz dzisiejsze nastolatkiPiekne sa, a wlosy byly rerootowane, czy tak ulozylas ich oryginalne ?
<3