Ta ruda po prawej (taaaak RUDA Tereska <3) To Glam n' Groom Teresa, w zestawie była z długowłosym seterem irlandzkim
Tereski
- BarbieDream
- Kontakt:
Re: Tereski
Dziękuję 
Ta ruda po prawej (taaaak RUDA Tereska <3) To Glam n' Groom Teresa, w zestawie była z długowłosym seterem irlandzkim
- VintageVixen
- Kontakt:
Sliczna jest. Super wreszcie wiedziec co to za panna. Widuje czesto to ubranko i zawsze przez to myslalam, ze to bylo jakies Fashion Avenue w latach 90, bo ludzie sprzedaja tylko ten kostium. Z tej serii jest o wiele ladniejsza niz Barbie w kazdym calu, nawet ubranko ma lepsze.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Jako wredny babsztyl okradłabym je z ubranek
Ich stroje są takie ładne!
Tereski podobają mi się od nosa w gore, natomiast nie umiem polubić ich specyficznych, pucowatych policzków. Nie da się jednak ukryć, że nie ma cieplejszych nad nie lalek od Mattel.
Tereski podobają mi się od nosa w gore, natomiast nie umiem polubić ich specyficznych, pucowatych policzków. Nie da się jednak ukryć, że nie ma cieplejszych nad nie lalek od Mattel.

- VintageVixen
- Kontakt:
BarbieDream a mozna jakas fotke tej cheerleaderki tam z drugiego rzedu bo malo ja widac 
- BarbieDream
- Kontakt:
Ta cheerlederka to Hollywod Hair Teresa
Jedyna bez oryginalnego ciuszka, ale strój cheerlederki tak mi do niej pasował, że tak ją już zostawiłam 
- VintageVixen
- Kontakt:
Powiem szczerze, ze nawet nie wiedzialam, ze Hollywoodka Teresa istnieje, jakos zawsze skupialam sie na Barbie z tej serii, nie wiem czemu nigdy jej nie widzialam. Podoba mi sie jednak w cheerleaderskim stroju chyba nawet bardziej niz w oryginalnym. Genialnie do niej to pasuje, razem z fryzura i kolczykami, caloksztalt wyglada jakby wlasnie byla tak oryginalnie ubrana.
- Neytiri
- Kontakt:
Barbie Dream, no to zakosiłaś wszystkich pod względem Teresek ;D Patrzę, patrzę i się napatrzeć nie mogę ;D Uwielbiam zdjęcia grupowe, poproszę o więcej!
Mam tylko Teresę Sit In Style, jak Twoja na zielonym fotelu, ale po przejściach i reroocie.
Zdjęcie Przed/Po:

Nie wiem jak to się stało, że tylko jedna Tereska u mnie jest. Tereski to były moje najulubieńsze lalki w dzieciństwie. Chociaż wtedy Teresą nazywałam po prostu każdą Barbie brunetkę, jak np. moja Barbie Sweetheart ;D Szczególnie wtedy marzyłam o Perfect Pink Teresa z 1997, także bardzo Wam dziewczęta gratuluję takich wspaniałych nabytków w swoich kolekcjach
Zdjęcie Przed/Po:

Nie wiem jak to się stało, że tylko jedna Tereska u mnie jest. Tereski to były moje najulubieńsze lalki w dzieciństwie. Chociaż wtedy Teresą nazywałam po prostu każdą Barbie brunetkę, jak np. moja Barbie Sweetheart ;D Szczególnie wtedy marzyłam o Perfect Pink Teresa z 1997, także bardzo Wam dziewczęta gratuluję takich wspaniałych nabytków w swoich kolekcjach
- DragonLady
- Kontakt:
Super zdjęcie, tyle Teresek w jednym miejscu robi wrażenie
. Takie stadko sama chętnie bym do domu zaprosiła
, widzę parę których nie mam.
Hollywodkę ciężko dostać, a jak jest, to osiąga z reguły ceny w okolicy dwóch stówek. Mam hybrydkę zrobioną z łysego łebka od niej, dorwanego przypadkiem.
Tesia po reroocie bardzo wyładniała
, pasuje jej ta fryzurka. I kolor też
.
Hollywodkę ciężko dostać, a jak jest, to osiąga z reguły ceny w okolicy dwóch stówek. Mam hybrydkę zrobioną z łysego łebka od niej, dorwanego przypadkiem.
Tesia po reroocie bardzo wyładniała
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Przyznam szczerze, że mi się w tych krótkich bardziej podoba.Neytiri pisze:Mam tylko Teresę Sit In Style, jak Twoja na zielonym fotelu, ale po przejściach i reroocie.
Zdjęcie Przed/Po:
http://i64.tinypic.com/al69v4.jpg
W dzieciństwie nie miałam Teresy, moją potrzebę posiadania brunetki wypełniła Diana i jeden, dwa klony.
Obecnie posiadam trzy Teresy. Wszystkie jak na razie współczesne.
- lwica
- Kontakt:
VintageVixen przepiękna jest Twoja Tereska i faktycznie jest ona perfect pink w każdym calu.Nie przejmuj się,że jest tylko jedna,to tylko chwilowe.Mówię Ci Tereski lubią żyć stadnie i na pewno ich jeszcze przybędzie w twojej kolekcji.
BarbieDream szczękę zgubiłam i muszę jej poszukać.One są piękne,wspaniałe i choć każda z nich jest inna bo wszystkie mają w sobie to coś dzięki czemu można się w nich zakochać.Ruda Tereska jest nieziemska a Hollywood Hair to moje marzenie,ale te ceny ponad 200 zeta to jakiś kosmos,może kiedyś ją znajdę w sh.O ja durna kto by takiej Tereski się pozbył,ale pomarzyć sobie mogę.
Neytiri pięknie odratowałaś swoją Tereskę.
Mirando czekam na fotkę Twoich Teresek.Nie krepuj się wrzucaj.
Wrzucę jeszcze fotki Teresy Hollywood Hair niestety nie moje.
Zbliżenie
zdjęcia pochodzą z ebay
BarbieDream szczękę zgubiłam i muszę jej poszukać.One są piękne,wspaniałe i choć każda z nich jest inna bo wszystkie mają w sobie to coś dzięki czemu można się w nich zakochać.Ruda Tereska jest nieziemska a Hollywood Hair to moje marzenie,ale te ceny ponad 200 zeta to jakiś kosmos,może kiedyś ją znajdę w sh.O ja durna kto by takiej Tereski się pozbył,ale pomarzyć sobie mogę.
Neytiri pięknie odratowałaś swoją Tereskę.
Mirando czekam na fotkę Twoich Teresek.Nie krepuj się wrzucaj.
Wrzucę jeszcze fotki Teresy Hollywood Hair niestety nie moje.
Zbliżenie
zdjęcia pochodzą z ebay
- VintageVixen
- Kontakt:
Az wstyd ze ja dopiero teraz wiem o istnieniu Hollywood Hair Teresy...i musze powiedziec jedno...CHCE!!!
Lwico, z HH Teresa moze byc ciezko w sh, ale szczeze powiem, ze w ogole nigdy nie widzialam zadnej Teresy w sh, same blondynki. Nikt sie ich nie pozbywa najwidoczniej, ta ciepla buzia jest nie do wyrzucenia za drzwi.
Lwico, z HH Teresa moze byc ciezko w sh, ale szczeze powiem, ze w ogole nigdy nie widzialam zadnej Teresy w sh, same blondynki. Nikt sie ich nie pozbywa najwidoczniej, ta ciepla buzia jest nie do wyrzucenia za drzwi.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Właśnie zobaczyłam przemalowaną i taką wzięłabym z otwratymi ramionami. Linkuję do strony, bo autor zdjęcia nie zezwala na jego kopiowanie: https://www.flickr.com/photos/jswdolls/ ... 43120@N07/

- lwica
- Kontakt:
Jaka ona słodka ale wcale do Tereski nie podobna,jednak podoba mi się.Zgredko czy ja dobrze widzę ona ma ząbki?
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Tak mi się wydaje
Dzięki tak dużym oczom zbilansowały się rysy twarzy i zrobiła się zupełnie inna lalka.
Ładna dziewuszka
Ładna dziewuszka

- DragonLady
- Kontakt:
A ja się wyłamię. Kreska świetna, same oczy też ładne z osobna
, ale coś w ich wielkości i osadzeniu w twarzy mi nie leży. A kreski pod oczkami postarzają, wygląda jakby miała worki
. Wolę nieprzemalowane
.