[MH] Boo York, Boo York

Wszystko o Monsterkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Re: [MH] Boo York, Boo York

Post autor: EvilCupcake »

https://www.youtube.com/watch?v=odVykgCDloc
Tak wygląda Seth Ptolemy w wersji animowanej i bez maski, ciekawe czy jeszcze go wepchną do tej serii lalek.

Mały edit.
Chyba szykuje się całkiem urocza para międzygatunkowa. xD

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Bardzo Kpopowo wygląda :)
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Viktor
Kontakt:

Post autor: Viktor »

Wie ktoś może czy już w Polsce BYBY jest? Bo na Allegro nagly wysyp, a wiem że niedawno w Anglii też się pojawiły. Strony Smyka i TRU jak zwykle nic nie mówią.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Przynosisz dobre wieści : D
Smyk ma od dawna w internetowej ofercie lalki, których nigdy nie widziałam u nich na żywo :| Za to strona TRU to bida z nędzą.

Dam znać, jak gdzieś je spotkam, chociaż przy 13 wishes lalki trafiły do sklepów jakieś trzy miesiące po tym, jak kupiłam Lagoonę przez internet :zawstydzony: Na razie widziałam, że duże sklepy dalej próbują opchnąć Freaky Fusion (Oszołom) i Haunted (cała reszta).

W każdym razie te zamówione przez internet powinny przyjść w polskich pudełkach, bo oficjalny fejsbuk od jakiegoś czasu spamuje zdjęciami nowych serii. Nie mam ich w lajkch, to śmieszne że gugle jako pierwsze wywala strony faneczek, zamiast oficjalnego profilu :D

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

O, a Bonity chodziły po znośnej cenie? Bo to mi się wyświetla jak wpisałam FF?
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Mój Oszołom ma 0 monsterek w ofercie, jest tak już od miesiąca. Była może Avea lub Bonita w cenie mniejszej niż 90 zł? :>

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

W Oszołomie nigdy nie było hybryd w dużych pudełkach :C Widziałam je tylko w Tesco (kosztowały ponad 100) i w Leklerku, ale już ich nie ma. Na Allegro jest jakaś za 65 i używana (+ Franka) na aukcji za 60, ale kończy się za godzinę, więc nie wiem czy zdążycie.

Viktor
Kontakt:

U mnie w Smyku (Galeria Mokotów) były przeceny straszne jak ostatnio byłem, w tym były i hybrydy w zestawie z budżetówkami, bodajże za jakieś 100zł? Tanio był ten playset elektryzujący z Frankie, a najbardziej żałuję że nie wziąłem łóżka Frankie za 70zł, tak jakoś...

Mam szczerą nadzieję że w niedzielę już wyjdę ze sklepu z Elle albo Luną (a najlepiej Gooliope) ale chyba raczej se jeszcze poczekam.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Wątpię :/ W weekedny pewnie nie ma dostaw zabawek. Wiem, że sklepy w różnych miastach różnią się asortymentem, ale byłam dzisiaj w TRU, TKMaxxie, Oszołomie i Leklerku i dalej mieli same starocie :/ (zajrzałam jeszcze do obcego kauflanda, ale nie mieli zabawek prawie wcale). W Leklerku już prawie pozbyli się monster exchange i nie mają haunted w małych pudełkach. Jak nie złapię Twyli w kerfurze, to będę musiała zamówić ją przez internet :/
Zajrzałabym jutro do Smyka i Tesco, o ile pogoda pozwoli. Albo chociaż do Kerfura, bo mam najbliżej.

(w ogóle przeskoczyłam do autobusu, który zwykle ma krótszą trasę, ale okazało się, że ma objazd i nie starczyło mi biletu na dojazd do domu. A ten, z którego uciekłam nie trafił w przystanek, zatrzymał się dopiero ulicę dalej. Cóż, zdarza się.)

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Viktor pisze: a najbardziej żałuję że nie wziąłem łóżka Frankie za 70zł, tak jakoś...
Proponuję poszukać po TRU lub poprosić kogoś z innego miasta gdzie jest ten sklep, by się rozejrzał, bo monsterkowe łóżka i toaletki były po niecałe 20 zł. ;)

Viktor
Kontakt:

U mnie w całej Warszawie jest tylko jeden TRU i mają tylko łóżko Abbey z tego co pamiętam, chociaż kto wie, tam czasami dziwne rzeczy można dorwać, kiedyś widziałem podstawowe Meowlody i Purrsephone (że ich nie wziąłem...). Ale do Smyka lepszy dojazd mam.
No nic, ja jeszcze liczę na cud jutro, a nóż coś będzie... Ktoś się orientował kiedy Haunted na Polskie półki trafiło? Ja pamiętam że coś koło premiery filmu, a BYBY dopiero 29 września jest. :/

Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Post autor: Pat »

Na prawdę, wątpię żeby produkty zapowiedziane na sezon jesień-zima trafiły do nas już-teraz. Owszem, na allegro są ale tam zazwyczaj wszystko jest wcześniej.
Dolls... Dolls everywhere...

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Viktor pisze:Ktoś się orientował kiedy Haunted na Polskie półki trafiło? Ja pamiętam że coś koło premiery filmu, a BYBY dopiero 29 września jest. :/
Sprawdziłam na pingerze, bo tam czasami ktoś wrzuca zdjęcia półek w sklepach, i pierwszy taki wpis był na początku marca. A według naszego wątku w USA były już w listopadzie.

(byłam w Smyku, też nic nowego, u nas hybrydy z drugą lalką na promocji za 149 :|)

- -
edycja: nowy fragment filmu

Viktor
Kontakt:

Też byłem, nope, pustki, same starocie i Haunted. No nic, jeszcze czekać miesiąc...
A ciekawe czy trójpak City Ghouls u nas będzie? W ogóle co o nim sądzicie? Trochę głupio że mają ten sam makijaż.

Awatar użytkownika
IHime
Kontakt:

Post autor: IHime »

Mówicie, że Haunted zalega na półkach marketów? Znajdzie się gdzieś Vandala w przyzwoitej cenie?

ODPOWIEDZ