mysceneee pisze:Dzięki, ale to moje pierwsze zamówieni tam i się denerwuję ....
Ja też się denerwowalam, choć to moje drugie zamówienie
U mnie lalka dawno w polsce, a status stoi
mysceneee pisze:Dzięki, ale to moje pierwsze zamówieni tam i się denerwuję ....
Podobno mają prawo trzymać na cle do 30 dniLacrima pisze:Ja nie wytrzymam...Paczka w celnym od 19, a dokumenty mailem wysłane juz dawno dawno. Co za pi*dy, ile to mozna clić?! A jak im coś źle wysłałam to mogliby poinformować.
Nigdy wiecej paczek na cło... od dzis tylko te zaniżone z Chin. Płacić mogę, spoko, ale opierdalania się urzedników nie przetrawię.
Lacrima pisze:Zastanawia mnie tylko po co w ogóle istnieja priorytety... niech mnie ktoś przytuli
Oj.. ja też jeszcze muszę powalczyć..Lacrima pisze:DziekiBędę dzis z nimi walczyć.
Nic nie robić. Dostaniesz albo paczkę, albo powiastkę z celnego o opłatachMajorMistakes pisze:Hej, hej, hej- status "Zatrzymanie przez urząd celny" nie brzmi za dobrze, prawda? Drogie Bravo, co robić?
E: A według hamerykańskiego śledzacza status brzmi "Processed Through Sort Facility", a custom clearance już przeszło.
E':
To super, obeszło się bez cłaMajorMistakes pisze:Właśnie się zastanawiałam jak oczekiwać powiastki (mail, telefon czy list?), ale status jest teraz, że poszła dalej
Moja pierwsza! Poważna! Lalka! Ha! Zobaczymy, czy się zaprzyjaźnimy.
Dziękuję za odpowiedź
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość