ZA MAŁO CIEMNOWŁOSYCH LALEK !
i cycki mogłyby mieć bardziej naturalne.. o stopach i dłoniach już nie wspominając !
nie cierpię tych kikutów..
poza tym więcej różnych dodatków WIĘCEJ !
Popieram. I te dodatki w trochę niższej cenie jednak...Dark-Beauty pisze: ZA MAŁO CIEMNOWŁOSYCH LALEK !
poza tym więcej różnych dodatków WIĘCEJ !
Bez przesady. Jakby od początku produkowano Barbie w kolorze czerwonym, nienawidzono by czerwonego i ten kolor kojarzono tak jak teraz różowy. A twarze? Są po prostu uśmiechnięte, tak je widzą dzieci, to dorośli doszukują się jakichś botoksów, operacji plastycznych i bóg wie czego jeszcze.Dark-Beauty pisze:Mniej różowego badziewia i zdzirowatych gęb. Czy naprawdę nie można zrobić makijażu czy dodatków w innych kolorach niż róż? Te lalki wyglądają jak upośledzone..
prawda, dziwi mnie czemu Mattel jeszcze na to nie wpadł. dopasowywanie fashionistek jest meczące przy takich ograniczeniach kolorów, a tak to by spokojnie można było sobie pozwolić na kolekcję na regularnych ciałkach.Magalita pisze:a ja bym wprowadziła ciałka artykułowane bez główek - tak specjalnie dla kolekcjonerów - żeby sobie mogli wymieniać główki jak im się żywnie podoba bez oskubywania fashionistek z ciał. Oczywiście wszelakiej maści od bardzo ciemnego AA do jasnej karnacji jak np u Raquelle. poza tym wszystko już napisałyście (artykulacja rządzi!)
Przydałoby się kilka nawet jaśniejszych lub o innym odcieniu niż Raquelle, są lalki, dla których nawet jej ciałko jest za ciemne lub za różowe. Ale zgadzam się jak najbardziej, myślę, że Mattel nieźle by się obłowił gdyby wypuścił same artykułowane ciałka, zainteresowanych byłoby naprawdę sporo, wystarczy pogrzebać trochę na FlickuMagalita pisze:Oczywiście wszelakiej maści od bardzo ciemnego AA do jasnej karnacji jak np u Raquelle.

Shao-ron pisze:a ja bym chciała wiecej długowłosych facetów ;x
a jak juz tak sie do marzeń zupełnie odnosić.... takiego ze szpiczastymi uszami bym chciała oj bardzo ;x
Ze szpiczastymi uszami jest dwóch, o których wiem.Shao-ron pisze:a ja bym chciała wiecej długowłosych facetów ;x
a jak juz tak sie do marzeń zupełnie odnosić.... takiego ze szpiczastymi uszami bym chciała oj bardzo ;x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość