♥Barbie Fashionistas 2015♥ by ♥Swedish fashionista♥, on FlickrAlbo ja jestem ślepa jak gruziński uczony, który wynalazł okulary, albo....
Gdzie ruchome kolana, łokcie, nadgarstki??
♥Barbie Fashionistas 2015♥ by ♥Swedish fashionista♥, on FlickrTe z dodatkową parą butów to nie Fashionistas, ale "Barbie Style"Ania_DollSecondHand pisze:Ale te kostki, to chyba też nie wszystkie lalki. Chyba tylko te wypaśne... Gdzieś na forum krążyło zdjęcie tych lalek i te z ruchomymi kostkami chyba były w większych pudłach i z dodatkową parą płaskich butów.
Czyli wierutne kłamstwo w oficjalnym katalogu Mattel "Oto zupełnie nowa odsłona lalek Barbie® z serii Fashionistas®! Modne przyjaciółki dzięki artykulacji kostki nie tylko mogą chodzić w butach na płaskim obcasie, ale każda ma także inny odcień skóry, kolor oczu, fryzurę oraz pozę!"BarbieDream pisze:Teresa i jedna Barbie mają płaskie stopy - ale na stałe, one praktycznie nie mają nic ruchomego... ;/
Wydaje mi się czy nowe Fashionki maja stefowlosy???? Jakieś podejrzanie błyszczące i w nieładzie zupełnie co innego niż zeszłoroczna seriadollbby pisze:Dla mnie promo jak zwykle jest przesadzone... Jak było łał na początku, tak teraz naprawdę nie pożądam żadnej z nich... nawet obłędna Kayla?Lea spłowiała.... https://www.flickr.com/photos/pattypatty85/16018880120/ .... Znają zycie, ceny pewnie ok 60-70 zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość