http://www.flickr.com/photos/27292654@N04/10946792816/
Lalki takie se, ale te ciuszki!
Mam dokładnie tak samo ;DLuLu pisze:Ja się tak ślinię to tej Raquelle...(Chyba mam kolejną ulubienicę zaraz po Midge w barbiowej rodzince
)
Trafiłeś w sedno rzeczy. Raquelle faktycznie wygląda jak Barbie, tyle, ze z czarnymi włosami. Niesamowicie żałuję, bo to był mój ulubiony z nowych moldów, jedyna lalka Fashionistas na którą z ciekawością wyczekiwałam i którą kupowałam również dla jej głowy. Huh, szkoda. Też planuje kupić cała serię dla ubranek.Dampirg85 pisze:Ehh Po raz kolejny zdjęcia promocyjne okazały się ładniejsze od realnego produktu.![]()
Może się mylę, ale mam wrażenie że Raquelle straciła cały swój urok i przede wszystkim swoje rysy twarzy...
Z każdym kolejnym zdjęciem nowej Raquelle, coraz bardziej przypomina mi Barbie, a nie dawną śliczną Raquelle.![]()
Mimo to i tak będę chciał skolekcjonować całą ekipie Pań z Barbie Glamour Luxury Fashion, chociaż by ze względu na ich super ciuszki.
Ale w Europie Środkowo-wschodniej, czy w Ameryce? To tak jakby dwa różne rynkiDampirg85 pisze:Mam pytanie... Czy ktoś wie kiedy ta seria będzie dostępna?![]()
Pytam, bo widziałem że na necie dużo osób już chwali się posiadaniem tych lalek.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość