Doll-pashion pisze:Niiee no,Bonnie i mi się od dawna marzy,a jak kupię po tobie(na pewno tak,nie zdaże uzbierać na 2 lalki tak szybko) to zaraz będzie'ale meega kopiaara,całkowicie ściąga od Ruudej Myszyy,żal.pl!!!'.Szkoda :c
A obchodzi cię zdanie innych? Jak ci się podoba taka sama lalka i będzie cię na nią stać, to kupuj. Jak mnie też się podobają takie same lalki jak Mono - Fashionistas z I i II serii oraz Liv It's My Nature, to znaczy że kopiuję Mono? A Mono kopiuje Egolon? Mam na "życzliście" Pullip Kaelę, którą ma już w Polsce kilka bloggerek - mam jej nie kupować (gdy już sobie "uciułam"), bo zostanę uznana za "kopiarę"? Chcesz zrezygnować ze swoich marzeń, bo ktoś niedojrzały powie o tobie coś złego? Zrozumiałabym, gdyby chodziło o coś poważniejszego - np gdybyś starała się tak samo mieszkać jak Ruda, mieć taką samą szkołę/pracę, jeść to samo, ubierać się i czesać jak ona, umawiać z takimi samymi facetami, mieć tyle samo przyjaciół, mieć takie same hobby i marzenia, kupić wszystkie takie lalki - TYLKO DLATEGO, że to Ruda Mysz je ma. Gdybyś chciała stać się tym kim jest ona - kopiować jej ŻYCIE. Wtedy byłby to problem (i tak głównie twój). A tak? Po prostu marzysz o takiej samej lalce - to nie zbrodnia.