Wariuję, mam chcicę na lalkę!

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Re: Wariuję, mam chcicę na lalkę!

Post autor: Pariflora306 »

Masz jak w banku :)
Myślę że w piątek zamówię :)
na Allegro znalazłam najtańszy ten pięciopak za 273,90 zł z przesyłką
widział ktoś może gdzieś taniej ?
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Nailini
Kontakt:

Post autor: Nailini »

Pariflora306 pisze:Masz jak w banku :)
YAY!

Niby mam tę Frankę, ale przyszła do mnie w stanie... Co najmniej średnim...
A chciałam mieć nówkę :serducho:

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

Znam ten ból, jak kupuje używkę i brakuje jej czegoś w zestawie albo jest np rozklekotana to nie mogę się powstrzymać żeby się dalej za taką samą w lepszym stanie nie rozglądać gdyż odczuwam niedosyt :bezradny:
Jak zamówię ten pięciopak to wyjdzie za lalkę ok 56 zł i za taką cenę mogę sprzedać Franie, Ghoulie i Drakę + przesyłka 9,50 paczka ekonomiczna, piszcie na PW jakby was naszła chcica :)
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Dlaczego ja go zobaczyłam, dlaczego, uuuuuuu! :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: Chcę to mało powiedziane, ja pożądam!

http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2013/ ... 5cyyba.jpg

http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2012/ ... 5mwnpo.jpg

http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2012/ ... 5ivw9y.jpg

Już chyba nie jest dostępny :( Dziś zapłaczę się na śmierć :beczy:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Ja chcę everkową Raven :< Ale oczywiście kasy brak...
A jeszcze ostatnio kupiona lalka nie przyszła :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

A przez Dollbby'ego mam chcicę na nią, Pop Life AA, zwana Pop Life Christie:

Obrazek
Barbie Pop Life : Lisha. by ḺanyḺane, on Flickr

Już wiem, co kupię w następnej kolejności :hyhy:
Obrazek

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Mam obiecaną lalkę- w domyśle prawdopodobnie kolejną paskudę, lub coś podobnego. i z tej okazji zupełnie bez sensu oglądam pullipy i mam chcicę, której absolutnie nie będę w stanie zaspokoić :facepalm:

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Zaraz ja zwariuję... Jestem rozdarta pomiędzy dwiema lalkami. Zastanawiam się pomiędzy: Barbie Fashionistas Nikki z 2012 tę dokładnie oraz Barbie Dolls of the wrold Argentyna.
Wiem, że to konkretnie mój wybór, ale chciałabym wiedzieć, którą wybralibyście na moim miejscu?
W przypadku Nikki chciałabym wiedzieć jaka jest sprawa z artykulacją. Ma ona może artykulację pod biustem? Szukałam wszędzie informacji, ale ostatecznie nie znalazłam :/
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Lulu, jestem za Argentyną! Nikki miałam, ale sprzedałam szybciutko, bo jej nie polubiłam. Miała artykulację pod biustem. Argentyna ma jeden z moich ulubionych moldów, powróciła do ciałka TNT i w ogóle jest piękna :]

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Argentyna ma dodatkowo mold Teresy, a zawsze chciałam Tereskę :D Także chyba ją wybiorę. Nikki znalazłam jako jedyną ze starych fashek w zabawkowym i żałuję, że nie jest w normalnym kolorze. Nie potrafię się dogadać z ciemnoskórymi :( Dziękuję ;)
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Bo ciemnoskóre Fashionistki mają w większości paskudne malowanie twarzy - za to świetnie się nadają na dawczynie ciałek dla ładniejszych ciemnoskórych lalek :hyhy:

A wracając do tematu:
Co prawda mam już tą lalkę (Vitamin C Barbie), ale to zdjęcie utwierdziło mnie w przekonaniu na jaki kolor ją rerootować:

Obrazek
Vitamin C by Jesús_Doll Addict, on Flickr

Ja chcę już kasę, żeby kupić rudy saran (że o dawczyni ciałka nie wspomnę)! :serducho:
Obrazek

Awatar użytkownika
nmin
Kontakt:

Post autor: nmin »

Zawsze uwielbiałam tylko Dale, z lekkim odchyleniem w stronę Byul od czasu do czasu... Teraz mam i Byul, i Dale, i zaczynam po raz pierwszy myśleć poważnie o Pullip :facepalm: Jeszcze nie teraz, zwłaszcza, że czekam na całe stadko lalek i jedna z nich będzie potrzebowała obitsu, a część może wigów, ale kto wie, czy moją kolejną KIEDYŚ-TAM nie będzie właśnie jakaś większa panna. Nie znam za bardzo modeli, muszę sobie pooglądać :hyhy:

Tylko kurde, musiałabym szyć osobno na inny rozmiar obitsu, a już teraz moje Plastiki nie mają co na siebie włożyć...
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]

Awatar użytkownika
ayaaida
Kontakt:

Post autor: ayaaida »

nmin pisze:Zawsze uwielbiałam tylko Dale, z lekkim odchyleniem w stronę Byul od czasu do czasu... Teraz mam i Byul, i Dale, i zaczynam po raz pierwszy myśleć poważnie o Pullip :facepalm: Jeszcze nie teraz, zwłaszcza, że czekam na całe stadko lalek i jedna z nich będzie potrzebowała obitsu, a część może wigów, ale kto wie, czy moją kolejną KIEDYŚ-TAM nie będzie właśnie jakaś większa panna. Nie znam za bardzo modeli, muszę sobie pooglądać :hyhy:

Tylko kurde, musiałabym szyć osobno na inny rozmiar obitsu, a już teraz moje Plastiki nie mają co na siebie włożyć...
hehe, ja już też kilka razy robiłam podejście w stronę Pullipa, przeglądałam, wybierałam... i zawsze kończyło się to kolejnym Dalem, ZAWSZE! ;D One tak na mnie patrzą: "nie chcesz mnie kupić? no to foch" ;p Także ja mam jedną, wielką i nieustanną chcicę na Dale i nie spocznę, dopóki nie zgromadzę wszystkich, które chcę xD na szczęście większa część celu już jest zrealizowana :jupi: a następne w kolejce są Byule :serducho: :serducho:

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

OMG... ktoś mi powinien zabronić wpisywać Tonner w przeglądarkę na Allegro :(

ODPOWIEDZ