My Scene- my love ;)
- Mono
- Kontakt:
Re: My Scene- my love ;)
mobe, przecież zawsze można je "uruchomić"
Moja Westley już od dawna cieszy się artykulacją w spadku po faszionistkowej Artsy 
- mobe
- Kontakt:
i kolor się zgadza? Wiesz Mono, chętnie bym sobie uruchomiła jakąś lalę, ale wręcz panicznie się boję, że główkę rozerwęMono pisze:mobe, przecież zawsze można je "uruchomić"Moja Westley już od dawna cieszy się artykulacją w spadku po faszionistkowej Artsy
- Annorelka
- Kontakt:
Ja mam od kuzynki Nolee, chciałam ją przemalować, ale mogę odsprzedać, bo widzę, że tutaj sporo osób jest fanami.
Tylko jej włosy strasznie wyłażą.
- Mono
- Kontakt:
Oceń sama:mobe pisze:i kolor się zgadza? Wiesz Mono, chętnie bym sobie uruchomiła jakąś lalę, ale wręcz panicznie się boję, że główkę rozerwęMono pisze:mobe, przecież zawsze można je "uruchomić"Moja Westley już od dawna cieszy się artykulacją w spadku po faszionistkowej Artsy
Tutaj więcej zdjęć http://mono-doll.blogspot.com/2012/06/wyrzucona.html
I tu też trochę http://mono-doll.blogspot.com/2012/07/c ... lejny.html
Mam zamiar jeszcze uruchomić Kennedy i Delancey. Chelsea ma pecha, bo jej ciałko ma kolor jasny, musiałabym chyba jakąś Raquelle dorwać
- Lukrecja
- Kontakt:
Eeee niema się czego bać... właśnie zdjęłam głowę jednej Scence bez żadnych uszkodzeń i nawet bez podgrzewania, (trochę się przy tym nakręciłam główką i ją pościskałam ale nic się nie stało) a był to mój pierwszy razmobe pisze:i kolor się zgadza? Wiesz Mono, chętnie bym sobie uruchomiła jakąś lalę, ale wręcz panicznie się boję, że główkę rozerwę
- LuLu
- Kontakt:
Z chęcią, ale niestety aktualnie jestem spłukana co do groszaAnnorelka pisze:Ja mam od kuzynki Nolee, chciałam ją przemalować, ale mogę odsprzedać, bo widzę, że tutaj sporo osób jest fanami.Tylko jej włosy strasznie wyłażą.
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- Lukrecja
- Kontakt:
Jako, że mi się dzisiaj trochę nudziło, a z majsinek mam obecnie najwięcej blondynek, postanowiłam im zrobić zdjęcie grupowe i się nimi pochwalić
Oto moje wszystkie blondynki:

Niby wszystkie takie same, a jednak każda inna. Niedługo zrobię fotę brunetkom i rudzielcom, żeby nie były zazdrosne
Oto moje wszystkie blondynki:

Niby wszystkie takie same, a jednak każda inna. Niedługo zrobię fotę brunetkom i rudzielcom, żeby nie były zazdrosne
- MajorMistakes
- Kontakt:
Jaka fajna kolekcja! Ta siedząca to zapasowa Roller Girl?
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
- Mono
- Kontakt:
One miały takie ładne ubranka... Szkoda, że nie są już produkowane
A te zapudełkowane nigdy nie będą rozpakowane? Widzę, że masz Kennedy z Egipskich Piękności, śliczna jest, nieprawdaż?
A te zapudełkowane nigdy nie będą rozpakowane? Widzę, że masz Kennedy z Egipskich Piękności, śliczna jest, nieprawdaż?
- Lukrecja
- Kontakt:
DziękiMajorMistakes pisze:Jaka fajna kolekcja! Ta siedząca to zapasowa Roller Girl?
Tak, te w pudełkach zostaną tam na zawsze....trzy na wolności w zupełności mi wystarcząMono pisze:A te zapudełkowane nigdy nie będą rozpakowane? Widzę, że masz Kennedy z Egipskich Piękności, śliczna jest, nieprawdaż?![]()
Niestety z Egipskich Piękności mam tylko tą trójkę i to cudem znalezioną, a Kennedy ma łysinę na czubku głowy...chociaż prawdę mówiąc (dwie z nich) i tak, jak na "trupki", to są w świetnym stanie:

Też strasznie mi żal, że już nie będzie nowych Scenek....one były takie ładne
- privace
- Kontakt:
Dlatego warto je łapać, póki są
Zwłaszcza te rzadsze- w Polsce królują na aukcjach Kennedy i Westleyki- rzadziej pojawia się Chelsea i Delancey- a Nia, Nolee i Kenzie to rarytasy coraz trudniejsze od spotkania. A Jai to już w ogóle unikat niemal nie do zdobycia w ludzkiej cenie.
- dollbby
- Kontakt:
Piekna kolekcja! Mi się udało dorwac śmiejąca się chelsea i ma w sobie coś co nie pozwoli mi jej sprzedać. dlatego zostaje ze mną 
- Lukrecja
- Kontakt:
Dziękidollbby pisze:Piekna kolekcja! Mi się udało dorwac śmiejąca się chelsea i ma w sobie coś co nie pozwoli mi jej sprzedać. dlatego zostaje ze mną
(Wydaje mi się bo kupiłam po numerze serii, nie widząc zdjęcia i dopiero do mnie jedzie
Toż ja je wyłapuję, ale na All obecnie z nówek króluje Chelsea, z "trupków" faktycznie prawie same Kennedy i Westley. Nowych Nolee i Kenzie, to w Polsce praktycznie nie ma, a Jai nie widziałam NIGDZIE nawet w nieludzkiej cenieprivace pisze:Dlatego warto je łapać, póki sąZwłaszcza te rzadsze- w Polsce królują na aukcjach Kennedy i Westleyki- rzadziej pojawia się Chelsea i Delancey- a Nia, Nolee i Kenzie to rarytasy coraz trudniejsze od spotkania. A Jai to już w ogóle unikat niemal nie do zdobycia w ludzkiej cenie.
A właśnie, mam takie pytanie; w jakich (mniej więcej) cenach były sprzedawane nowe Scenki, kiedy jeszcze były w produkcji? Pytam, bo majsinkami interesuję się od niedawna i nie wiem, czy obecne ceny (w Polsce) są wyprzedażowe, czy to taka ściema tylko.
- nina85
- Kontakt:
- privace
- Kontakt:
Muszę się zebrać i zaktualizować fotki moim scenkom- już się pogubiłam ile ich u mnie siedzi