Ever After High

Wszystko o Everkach
Zablokowany
Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Re: Ever After High

Post autor: Szklanooka »

Oficjalna strona właśnie ruszyła pełną parą. www.everafterhigh.com Ale jest takie oblężenie, że wyskakuje mi tylko "error".

Here Comes Cupid!
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Mi wyskakuje, że nie mogę użyć tej nazwy, nawet przy imieniu zwierzątka, nic nie rozumiem :facepalm:

WRESZCIE! Po tysięcznej próbie wpisywania czegokolwiek się udało, uf.

- -
ok, czasem działa, czasem nie.
Gram w coś podobnego do Ogrodów Czasu z fejsbuka (muzyka jest taka denerwująca!), czy da się jakoś uświadomić grę, że nie siedzę na dotykowym telefonie, tylko na komputerze? Ekran przesuwa się w przeciwną stronę do kursora, co jest denerwujące :/

I czy da się zmienić kolor włosów, czy tylko fryz? Zmienia mi się kolor skóry, oczu i ust (dwa razy zawiesiłam na tym komputer), ale kolor włosów zostaje ten sam :< I chyba przypadkiem wyrzuciłam lustro z pokoju :facepalm: Chociaż zmiany wyglądowe trzeba było zapisać, może pokojowe też i lustro dalej tam jest? Boję się sprawdzić, bo mój komputer nie lubi zabawy w dekorowanie, ja zresztą też nie :P

:3
Obrazek
z marsmcflytrap.tumblr.com

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

[quote="reiha:3[/quote]
Ależ podobają mi się włosy Elli!
Jestem ogromnie ciekawa twarzy Huntera ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

Też jestem ciekawa twarzy Huntera. Aż się boję, że będzie miał ten sam mold co reszta Everek, to by była masakra :hihi:

Nie wiem, czy już było, ale dopatrzyłam się na Youtube, że z instrukcji obsługi EAH wynika, iż można im wyjmować tylko dłonie.

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Jest wyższy i ma mniejszą głowę przez co jest bardziej proporcjonalny. Widać też, że nie jest taki pyzaty i szyja nie jest nienaturalnie chuda. Dobra nasza!
Wszystkie moje Monsterki wstrzymały oddech, wlepiają wzrok w monitor (nawet te bez oczu) i czekają w napięciu na wyraźne zdjęcie. Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Też czekam na Kopciuszkę, ale pewnie nie spodoba mi się Łowca, przy dwupakach zawsze jedna lalka zupełnie mi się nie podoba :(

Ogarnęłam trochę stronę everkową, nie da się zmienić koloru włosów, przynajmniej na razie. I jest bardzo mało akcesoriów, nie narzekam, bo mój komputer i tak zawiesza się przy próbie udekorowania pokoju, albo zmianie imiżdżu :P

Obrazek
raven queen by Laila X, on Flickr
:serducho:

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

reiha pisze:Ogarnęłam trochę stronę everkową
U mnie nadal nie działa, na żadnej z przeglądarek nic się nie ładuje po zalogowaniu...

Zrobiłam swoje pierwsze w życiu tłumaczenie w ramach ćwiczenia mojego kulejącego angielskiego. Mam zamiar przetłumaczyć resztę, bo całkiem nieźle się przy tym bawię. Trochę nawymyślałam, żeby się rymowało, albo brzmiało lepiej... największy problem miałam z "Royal" i "Rebel" w końcu zamiast "Buntowniczek" są "Rebeliantki" a zamiast "Królewskich" jest "Arystokracja". Jeżeli ktoś po obejrzeniu będzie miał jakieś pomysły, to piszcie. A nuż przyda się to młodszym nie znającym angielskiego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Oby ten dwupak nie był ekskluziwem! Ja chcę Huntera! :hura:
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Szklanooka Twoje tłumaczenie jest świetne :serducho: Dopisałabym tylko do tytułu "film po polsku" żeby dzieci mogły łatwo znaleźć i się nacieszyć.
Czekam z niecierpliwością na następny filmik :jupi:

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Dzięki Lukrecja Obrazek Dodałam "PL", chociaż w tagach jest hasło "po polsku" do tego youtube.pl pokazuje w wynikach filmy z Polski w pierwszej kolejności ;)

Czy tylko u mnie nie działa oficjalna strona EAH?
Sorry, an error occurred while processing your request.

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Szklanooka pisze:do tego youtube.pl pokazuje w wynikach filmy z Polski w pierwszej kolejności ;)

U mnie nie, nawet jak wpisuję PL to wyskakuje mi najpierw cała masa anglojęzycznych filmików :P
Za to strona EAH działa mi bez zarzutu.

Ale w moim magicznym domu, wszystko żyje własnym życiem; telefon sam sobie zmienia dzwonki albo odrzuca połączenia, komputer sam się włącza, (a raz się obraził) w łazience coś stuka i w szafce skrzypi, a lalki same targają sobie włosy :bezradny:

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Nawet jak wpisuję PL, to nie wyskakują polskie odcinki :( Czy mam wkleić linki do Twoich odcinków na pingerowy blogasek, żeby dzieci mogły łatwiej znaleźć Twoje tłumaczenie? O ile pamiętam hasło...
Jeszcze ich nie obejrzałam, zaraz to zrobię :3

Chciałabym, żeby telefon sam sobie zmieniał dzwonki, wszystkie ma beznadziejne i nigdy nie mogę się na żaden zdecydować. I jeszcze żeby zmieniał je tak, żebym nie znała sygnału budzika i nie mogła go wyłączyć przez sen.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Szklanooka pisze:(...) pokazuje w wynikach filmy z Polski w pierwszej kolejności ;)
To akurat zależy od ustawień - ja mam ustawione, żeby mi pokazywało filmik z całego świata a nie polskie w pierwszej kolejności.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

reiha pisze:Nawet jak wpisuję PL, to nie wyskakują polskie odcinki
Bo na razie jest tylko jeden odcinek udostępniony kilka godzin temu i jeszcze się nie "zadomowił", musi mieć więcej wejść żeby pokazywał się w wynikach. Chyba, że mówicie też o odcinkach MH?
Dzięki reiha, już wrzuciłam na mojego nieużywanego pingera, ale jeżeli ktoś ma ochotę podawać go dalej - to nie mam nic przeciwko. Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Wrzuciłam u siebie, ale Pinger nie reaguje kiedy chcę umieścić ramkę z filmem, więc wkleiłam tylko link :<

(wrzucę jeszcze Pikachu, może przyciągnie ich tag monsterkowy :>)

Zablokowany