Wariuję, mam chcicę na lalkę!

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Re: Wariuję, mam chcicę na lalkę!

Post autor: Pariflora306 »

Lukrecja pisze:Chęć niesienia pomocy biednym, niekochanym lalkom również rozumiem, ale przecież miałaś zbierać tylko Basic ;) Jinafire Long to nie Basic :nie:
Już nie wiem, jak Cię zniechęcić do tego IMO szalonego zakupu, skoro złamana noga i brak chociażby butów nie jest wystarczający.
W sumie to nawet Ci się udało mnie przekonać, teraz napaliłam się na samą Jinafire :P
Co do faktu, że nie jest basic to może i racja bo nie ma pamiętnika, ale jest pierwszą Jinafire jaka wyszła czyli w moim pokrętnym rozumowaniu kwalifikuje się do mojej kolekcji xD
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Post autor: Pat »

Pariflora306 pisze: Co do faktu, że nie jest basic to może i racja bo nie ma pamiętnika
Ma pamiętnik :P
Dolls... Dolls everywhere...

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

Ma pamiętnik, ale....Scarisowy :P Jest pierwszym wydaniem, ale nie jest Basic. Mattel popełnił do tej pory kilka takich pierwszych wydań, czasem po roku lub dwóch od pierwszego wydania pojawia się Basic. Tak np. było z Jacksonem. Pierwszy Jackson był wydany w serii Gloom Beach potem długo, długo nic i nagle Basic. Co do pierwszych wydań lalek w serii Scaris to nie ma pewności, czy kiedykolwiek będą Basic, chociaż jeśli chodzi o Jinafire to akurat podejrzewam, że tak.
Pariflora306 pisze:Co do faktu, że nie jest basic to może i racja bo nie ma pamiętnika, ale jest pierwszą Jinafire jaka wyszła czyli w moim pokrętnym rozumowaniu kwalifikuje się do mojej kolekcji xD
Pariflora306 po prostu zmień założenie na takie, że zbierasz Basic i pierwsze wydania. Będzie to o tyle słuszne, że mając założenie zbierania tylko Basic, można już danej postaci nigdy nie kupić w rozsądnej cenie, czekając na pojawienie się Basica.
Twoje rozumowanie wcale nie jest pokrętne, po prostu trzeba się dopasować do szaleństw Mattela :]
Jinafire kup ale nie tą. Jej dodatki, jak np. ozdoba do włosów stanowią IMO o jej chińskim charakterze...taka obskubana, to już nie jest ta sama Jinafire.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Mam straszną chcicę na ellowynkowego Rufusa - jest tak strasznie brzydki i pokraczny, że aż mnie rozczula i chcę! No powiedzcie czy się można oprzeć tej uroczej inaczej mordce?

Obrazek
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

zaprawdę uroczy inaczej :D
Aczkolwiek chcica nie wybiera :lol:
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Napisałam post w ogłoszeniach, ale skleiło mi w jeden i nie widać aktualizacji :< Jak ktoś ma chcicę na małą Lalaloopsy, niech pędzi do Tesco!

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

Ja mam chcicę na Stacie z Amusement Park :/

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Marzy mi się niegrzeczny, na pół goły i ciut obleśny figurkowy chłopiec:

Obrazek

Ale, że kasy nie mam i perspektyw na zdobycie jakichś nadprogramowych groszy też nie, więc zostawiam sobie to marzenie na przyszłość.
Ciekawe, czy on ma coś pod ta kusą opaską biodrową :zawstydzony:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Zobaczyłam to zdjęcie i znów mam chcicę na Priscillę ;(
http://www.flickr.com/photos/69643226@N03/9233431438/
Obrazek

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Ledwo mi się niegrzeczny chłopiec spodobał, już następna paskuda wpadła w oko:

Obrazek

Chyba zacznę na nią zbierać środki. Ciekawe tylko, ile będzie kosztowała peruka w innym kolorze. Nie cierpię czerwonych i rudych włosów, więc u mnie ta lalka na bank będzie brunetką.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Po wczorajszym spotkaniu chce mi się którejś My Scene Fab Faces xD
Obrazek

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Mangalarga pisze:Po wczorajszym spotkaniu chce mi się którejś My Scene Fab Faces xD
No popatrz! Mi też! XD
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Nienawidzę HT! NIE-NA-WI-DZĘ! Skubańcy przygotowują Tonto!

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=FIxE4XxG-gY

Widzę przed sobą bankructwo albo szybki zdech na zawał :boisie: :boisie: :boisie:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Nie do końca lalki, ale...

Obrazek
I can't wait to get my hands on the new #SailorMoon figs! by Teahoshi, on Flickr

JA CHCĘ! Jeszcze jak wypuszczą resztę sailorek (co pewnie zrobią), to szlag mnie trafi...
Obrazek

ODPOWIEDZ