Wariuję, mam chcicę na lalkę!
- VintageVixen
- Kontakt:
Re: Wariuję, mam chcicę na lalkę!
Pink Flamingo to dopiero poczatek
Zobaczysz owina cie wokol palca i mimo twej woli trafia do twej gablotki. Wolny czas i ebay to jest straszna choroba, tez na nia choruje 
- Lunarh
- Kontakt:
Wolny czas, ebay i PEŁEN PORTFEL :"D
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Kto mi tu Jazzie chce podkupywać?Pink Flamingo pisze:Hm, coś mnie wzięło na starsze Barbiowate z lat 80 i 90. Przypuszczalnie to dużo wolnego czasu na chorobowym i za duża dawka ebaya, ale nagle mocno zaczęły do mnie przemawiać lalki z serii Jazzie, takie urocze i niedocenione! I DOTW Nigeria, Jamajka, Ghana i Kenia. A do tego jeszcze jakiś klasycznie wdzięczny uśmiech Superstarki...
- roroDolls
- Kontakt:
o boze, nigdy niezdrowiej!
zyczymy przyjemnej jazdy...
zyczymy przyjemnej jazdy...
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Ha ha, zobaczymy czy po chorobowym zachcianki nie ustąpią i będę chciał którąś spełnić
Superstarki bezkrytycznie uwielbiam pasjami i cenię ogromnie ich "ikoniczność", a posiadam tylko 1, w dodatku rudą, nie klasyczną blondynę o włosach niczym wata cukrowa
Pewnie stąd ta zachciewajka, na taką klasycznie Barbiową Superstarkę, zresztą sentyment do tego moldu i rozdziału w dziejach Mattela nigdy mi nie minie, niezależnie od stanu zbiorów:) Reszta moich widzimisię na szczęście nie śmiga w zawrotnych kosztach, to z czasem, może i coś tam pokombinuję 
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- ingrid
- Kontakt:
Przeglądanie ofert i wyznaczanie sobie nowych lalkowych sympatii, to mnie dopadło chyba od samego początku kolekcjonowania i do tej pory jest takie dość intensywne, co nie oznacza, że ciągle coś kupuję, aczkolwiek czasami ciężko jest się powstrzymać i przejść obojętnie obok okazji...
Ja mam taką superstarkę nawet nrfb, która jest w mojej kolekcji takim ikonicznym wręcz symbolem, totalnie superstarowa, surowa, prosta, jak budowa cepa i koci ogon zarazem, ale jaka wdzięczna przy tym, no w moim odczuciu przynajmniej. Nawet nie znałam właściwie tej serii, samą lalkę przywiozłam z zagranicy, nie kosztowała bardzo wiele, ale też nie była super okazyjnym zakupem, fakt, że jest nrfb bardzo mnie cieszy. Rozważałam nawet jej sprzedaż, tylko, ona jest tak rozbrajająco szczera z tym swoim uśmiechem, że, aż mi jej szkoda, co by odsyłać ją na inną półkę.
Zdjęcia robione jakoś przy masowym fotografowaniu superstarów, których w sumie też za wiele nie mam, tak z połowa wciąż tkwi nrfb.

Ja mam taką superstarkę nawet nrfb, która jest w mojej kolekcji takim ikonicznym wręcz symbolem, totalnie superstarowa, surowa, prosta, jak budowa cepa i koci ogon zarazem, ale jaka wdzięczna przy tym, no w moim odczuciu przynajmniej. Nawet nie znałam właściwie tej serii, samą lalkę przywiozłam z zagranicy, nie kosztowała bardzo wiele, ale też nie była super okazyjnym zakupem, fakt, że jest nrfb bardzo mnie cieszy. Rozważałam nawet jej sprzedaż, tylko, ona jest tak rozbrajająco szczera z tym swoim uśmiechem, że, aż mi jej szkoda, co by odsyłać ją na inną półkę.
Zdjęcia robione jakoś przy masowym fotografowaniu superstarów, których w sumie też za wiele nie mam, tak z połowa wciąż tkwi nrfb.

- lwica
- Kontakt:
Ingrid jaka ona jest śliczna.
Może nie ma wypasionej sukni balowej i błyszczących dodatków ale jej buzia jest taka urocza,sympatyczna i tak delikatna,że można się w niej zakochać. 
- Neytiri
- Kontakt:
Chociaż miały czasami tak strasznie niebieskie całe oczy, to ich buźki były cudowne, takie delikatne i sympatyczne, kwintesencja ukochanych lalek z dzieciństwa 
- Soihime
- Kontakt:
o kurcze wspomnienie dzieciństwa. Pamiętam, że jako dziecko bardzo chciałam ją mieć <3
- EvilCupcake
- Kontakt:
Jestem na etapie wyrywania sobie kłaków z głowy. Mam ogromnego chcieja na mniejszą żywicę, opcja pierwsza to littlefee Madeleine, opcja druga minifee. Niestety moja ulubiona łepetynka była wydana w ramach eventu (https://www.flickr.com/photos/thepeachp ... otostream/). Alternatywną dla niej są Eliya, Marcia i elfia Soo. I niestety kupno żywicy=wysłaniu w świat któryś lalek. Chyba będę zmuszona rozstać się z Tangkou i Pullip Cheshire Cat, ale zawsze jak już mam wyciągnąć je z witrynki na zdjęcia sprzedażowe, to coś mnie powstrzymuje. >< Chyba potrzebny mi kop w tyłek za niezdecydowanie.
- takes
- Kontakt:
ojeeeny nie wiem co mam robić,
zakochałam się w główce czerwonej Holiday 2016 ale ma inną skórę niż MTM Teresa na którą mogę ją przeszczepić,
poza tym mold niebieskiej Holidayki jest też mega śliczny, a potrzebuje parę lalek do mojej Wonder Woman z mniejszymi głowami, fashionistki są duże przy niej ale kurcze ok 100zł za sam łepek dawać? Nic mi po ciałkach i ich sukienkach. Męcze sie z tym od 2 tyg i ciagle żadnej nie kupiłam
zakochałam się w główce czerwonej Holiday 2016 ale ma inną skórę niż MTM Teresa na którą mogę ją przeszczepić,
poza tym mold niebieskiej Holidayki jest też mega śliczny, a potrzebuje parę lalek do mojej Wonder Woman z mniejszymi głowami, fashionistki są duże przy niej ale kurcze ok 100zł za sam łepek dawać? Nic mi po ciałkach i ich sukienkach. Męcze sie z tym od 2 tyg i ciagle żadnej nie kupiłam
- Pink Flamingo
- Kontakt:
takes, rozumiem Cię doskonale, zeszłoroczne Holidayki są całkiem urocze, ale ta cena jest z kosmosu. Też chciałem zapolować na Teresę i Claudette, ale te lalki nie są warte prawie 200 zł za szt.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- azulla
- Kontakt:
za mną podąża Blythe taka customowa łaaadna
ale cena mnie dobija 
-
JoannaS
- Kontakt:
Jakby HoliTeresa była z lepszym makijażem to bym przebolała cenę, ale nie podobają mi się jasnoskóre lale bez fajnego malunku oczu.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Kolega pokazał mi zdjęcie pięknego badassa i oczywiście pragnę i pożądam, choć tenże nie jest jeszcze wyprodukowany, a zdjęcie promocyjne może przekłamywać rzeczywistość. No ale ta półuśmiechnięta mordeczka jest tak przystojna, że aż mi kolana miękną.

To, że pan figurek jest ciut podobny do wokalisty Shinedown, też mi w znielubieniu go nie pomaga. Oj, czuję, że znowu będę jęczeć, że chcę już i teraz
Wszystkie zdjęcia reklamowe z konta lalkowego kolegi: https://www.flickr.com/photos/101692103@N06/

To, że pan figurek jest ciut podobny do wokalisty Shinedown, też mi w znielubieniu go nie pomaga. Oj, czuję, że znowu będę jęczeć, że chcę już i teraz
Wszystkie zdjęcia reklamowe z konta lalkowego kolegi: https://www.flickr.com/photos/101692103@N06/