My Scene- my love ;)

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Re: My Scene- my love ;)

Post autor: Lacrima »

Są 4: Masquerade Madness, Miami Getaway, Getting Ready i właśnie Shopping Spree
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Zazdrościłabym jej strasznie, gdybym nie miała własnej Kenzie z serii Miami Getaway :tanczy: . Zresztą mam ją dzięki Mono, bo mi cynk dała do aukcji.
Obrazek a więcej tej panny na blogu w notce o grzybkach ;)

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Only NM, ja mam tę samą co privace, Miami Getaway.
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

kream
Kontakt:

Post autor: kream »

Z jakiego powodu wycofali te lalki ??? czy jeszcze gdzieś można je kupić ???

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Kream, całkiem sporo nowych (używanych też) widziałam jeszcze na Allegro i w niektórych sklepach internetowych. A wycofali pewnie dlatego, że przestały się dobrze sprzedawać.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

kream pisze:Z jakiego powodu wycofali te lalki ??? czy jeszcze gdzieś można je kupić ???
Nie wycofali, tylko po prostu przestali produkować. U mnie w Leclercu i Realu jeszcze można kupić.
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Pamiętam, jak kiedyś na samym początku zobaczyłam gdzieś fotkę- na łóżku leżało rządkami kilkanaście scenek. Ależ zazdrościłam! Hmm... moich scenek jest obecnie "ciut" więcej niż kilkanaście xD Z okazji kolejnych porządków ustawiłam je do wspólnego zdjęcia- zajęło mi to prawie 15 minut.
Obrazek
My Scene by PRIVACE, on Flickr

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

privace pisze:Pamiętam, jak kiedyś na samym początku zobaczyłam gdzieś fotkę- na łóżku leżało rządkami kilkanaście scenek. Ależ zazdrościłam! Hmm... moich scenek jest obecnie "ciut" więcej niż kilkanaście xD Z okazji kolejnych porządków ustawiłam je do wspólnego zdjęcia- zajęło mi to prawie 15 minut.
Obrazek

Robi wrażenie! To wszystkie, które wyszły? :hyhy:

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Post autor: dollbby »

BarbieDream pisze:
privace pisze:Pamiętam, jak kiedyś na samym początku zobaczyłam gdzieś fotkę- na łóżku leżało rządkami kilkanaście scenek. Ależ zazdrościłam! Hmm... moich scenek jest obecnie "ciut" więcej niż kilkanaście xD Z okazji kolejnych porządków ustawiłam je do wspólnego zdjęcia- zajęło mi to prawie 15 minut.
Obrazek

Robi wrażenie! To wszystkie, które wyszły? :hyhy:
Popieram, szał! Ale szystkie to raczej nie są xD

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Było około 80-90 serii, w każdej po 3-5 lalek, więc już na oko widać, że nie wszystkie ;)
Ale po raz n-ty powtarzam sobie, że muszę się ograniczyć i może puścić w świat mniej lubiane, :facepalm:

Awatar użytkownika
marshalka
Kontakt:

Post autor: marshalka »

privace - Imponująca kolekcja! Mi chyba by było szkoda puścić którąkolwiek z tych lalek, jak kolejkcja była by tak pokaźna. :)
Ja sama mam 4 scenki i je puszczam w świat. :)
http://marshalkasdolls.blogspot.com/ => Moje lalki, te duże i małe. :)

Zapraszam! ;)

Awatar użytkownika
Leela
Kontakt:

Post autor: Leela »

Privace, fantastyczna kolekcja! Takie zbiorcze zdjęcie wygląda super.
Uwielbiam My Scene i tęsknię za nimi, choć najbardziej lubiłam te pierwsze, z bardziej kreskówkowymi oczami i super ciuszkami. One były takie drogie a ja taka biedna :( choć tu nadal bez zmian ;).
Uzbierałam trochę głównie nowszych, a potem posprzedawałam część bo chciałam zmniejszyć ilość lalek. Teraz oczywiście żałuję, bo My Scene to już historia... więc zastanów się dobrze, czy chcesz je sprzedać :]

Awatar użytkownika
Majulika
Kontakt:

Post autor: Majulika »

a ja się w My Scene zakochałam, właśnie od zeszłego piątku. Zanim doniosłam pierwszą do domu wiedziałam że chce ich więcej, są śliczne i nie słodkie. Nie da się z nich zrobić księżniczek to nowoczesne odpicowane laski. podzielcie się proszę ze mną trochę wiedzą. Ciekawi mnie jaka seria wyszła w Polsce Pierwsza a jaka ostania . Na allegro znalazłam je w wersji z prawdziwymi rzęsami co to za seria? Jak to jest z tą podwójnością imion Czy Barbie to Kennedy czy to są różne lalki ?Moja Barbie uchowała kolczyki i okulary wiec ją znlazłam łatwo ale w jakiej serii szukać jej koleżanek też nie wiem .Obrazek
W orginale miała cudo skórzaną kurtkę i białe spodnie nawet kompletnie ubraną widziałam na aukcji dzisiaj . Zdjęcie z sieci moja w wełnianym płaszczyku czeka na nowe ciuchy.

Awatar użytkownika
Alulu
Kontakt:

Post autor: Alulu »

Wydaje mi się, że pierwszą serią w Polsce były a Ride in the Park, a ostatnią Pop Diva. Co do rzęs, na pewno seria Masquerade Madness miała prawdziwe rzęsy, nie kojarzę, czy jeszcze jakieś miały. Barbie zmieniła się w Kennedy, kiedy lalki przeszły metamorfozę z bardziej "grzecznych" na "super bicze" ;) Polecam tą stronkę: http://wyscene.blog.cz/0904/newest-oldest na której znajdziesz wszystkie serie jakie wyszły ogólnie ;) I to wspaniale, że My Scene zyskały kolejną miłośniczkę! :hura:

ODPOWIEDZ