[EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam
- ShokoCat
- Kontakt:
Re: [EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam
Jak myślicie, będzie miała mold Cerise? Oby nie...
"Jestem wyszkolona w przepięknej sztuce głupoty"
- EvilCupcake
- Kontakt:
Brałam to pod uwagę!Carleesi pisze:No, sa siostrami.
Ciekawe czy też będzie wyższa. Liczę na nowy mold, który będzie miał wilcze uszy.
- Carleesi
- Kontakt:
To Cerise nie zrobili wilczych uszu mimo, ze w animacji takie ma?EvilCupcake pisze: Ciekawe czy też będzie wyższa. Liczę na nowy mold, który będzie miał wilcze uszy.
- Mangalarga
- Kontakt:
Ano nie, są tylko leciutko spiczaste, ale poza tym wyglądają normalnie.Carleesi pisze:To Cerise nie zrobili wilczych uszu mimo, ze w animacji takie ma?EvilCupcake pisze: Ciekawe czy też będzie wyższa. Liczę na nowy mold, który będzie miał wilcze uszy.
https://flic.kr/p/i7jf9j
- Carleesi
- Kontakt:
Ojej, szkoda.
A właśnie planowałam w przyszłości kupić Cerise i myślałam, że będzie miała wilcze uszy, bu. :<
A właśnie planowałam w przyszłości kupić Cerise i myślałam, że będzie miała wilcze uszy, bu. :<
- Ciabas
- Kontakt:
Zamiast Cerise kup Ramone
jako córka złego wilka i jego następczyni musi mieć wilcze uszy. Moja córka już krzyczy, że ją chce i ma jakiegoś wilkołaka na oku...przeraża mnie....
Chciałabym w każdym obudzić bohatera
- reiha
- Kontakt:
Obstawiam, że będzie niższą młodszą siostrą (bo nie widzieliśmy jej w szkole) i że będzie miała białe włosy z brązowym pasemkiem, jak Cerise Wolf
Kaptur z uszami, albo czapeczkę jak u Kitty. I pomalowane nogi udające legginsy : D Nie wiem czy dadzą jej mold Cerise, niby powinny być do siebie podobne, ale jeśli ma takie same motywy (las, czerwony kolor), to będzie trudna do odróżnienia.
Uśmiechnięty mold Cerise?
Chyba, że jej motywem będą babcie
Wyobraźcie sobie lolicie sukienki w babcie
(tak naprawdę nadruk w profile jak z kamei byłby bardzo ładny).
Właśnie, jest jeszcze opcja, że będzie wyglądała trochę jak babcia, kok i dziergane swetry.
I zgubiłam się trochę przy Cerise. Ona jest rebelką, bo..? Przecież jej historia trwa tylko chwilę, powygłupiała by się trochę z siostrą, upozorowałyby jej śmierć i już. Na pewno Ramona nie zjadłaby własnej babci, a i ona nie dałaby zabić wnuczki. Jakieś głupie fochy ma Cerise
Uśmiechnięty mold Cerise?
Chyba, że jej motywem będą babcie
Właśnie, jest jeszcze opcja, że będzie wyglądała trochę jak babcia, kok i dziergane swetry.
I zgubiłam się trochę przy Cerise. Ona jest rebelką, bo..? Przecież jej historia trwa tylko chwilę, powygłupiała by się trochę z siostrą, upozorowałyby jej śmierć i już. Na pewno Ramona nie zjadłaby własnej babci, a i ona nie dałaby zabić wnuczki. Jakieś głupie fochy ma Cerise
- EvilCupcake
- Kontakt:
Właśnie sprawiłaś, że zaczęłam się niepokoić. XDreiha pisze:Obstawiam, że będzie niższą młodszą siostrą (bo nie widzieliśmy jej w szkole) i że będzie miała białe włosy z brązowym pasemkiem, jak Cerise WolfKaptur z uszami, albo czapeczkę jak u Kitty. I pomalowane nogi udające legginsy : D
Ale motyw z sukieneczkami w babcie mi się podoba! Przewiduję, że w stroju zobaczymy sporo futra (w tym plastikowego).
A Cerise jest rebelem bardziej z winy rodziców niż z wyboru, chociaż wydaje mi się, że do kapturkowania też się nie pali (chyba miała jakieś sportowe aspiracje).
- Malina
- Kontakt:
Obiecałam sobie nie kupować już Everek, ale gdyby któryś z Twoich scenariuszy (szczególnie pierwszy) się sprawdził, to chwytałabym w dzień premiery XDreiha pisze: Chyba, że jej motywem będą babcieWyobraźcie sobie lolicie sukienki w babcie
(tak naprawdę nadruk w profile jak z kamei byłby bardzo ładny).
-
Viktor
- Kontakt:
Carleesi, i tak poluj na oryginalną Cerise, bo nawet jak na plackowatą Everkę jest naprawdę cudna.
No no, jestem ciekawy
Też mam nadzieję że jej uszy dadzą, ale kto wie... na siłę się chcą odróżnić od MH.
No no, jestem ciekawy
- reiha
- Kontakt:
spam śliczną Farrah

z gusselacome.tumblr.com
Malutka zmiana - rajtki i podkręcone włosy, a wygląda dużo, dużo lepiej. Gdyby tak wyglądała oryginalnie, to Mattel naprawdę więcej zyskałby na sprzedaży, niż stracił na tym dodatkowym materiale
Gupek.
W kerfurze widziałam siostry Roszpunki (129 zł) i teraz znowu mam na nie chcieja
Dlaczego one są takie urocze?

z gusselacome.tumblr.com
Malutka zmiana - rajtki i podkręcone włosy, a wygląda dużo, dużo lepiej. Gdyby tak wyglądała oryginalnie, to Mattel naprawdę więcej zyskałby na sprzedaży, niż stracił na tym dodatkowym materiale
W kerfurze widziałam siostry Roszpunki (129 zł) i teraz znowu mam na nie chcieja
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Lalka lalką, ale mnie zauroczyła jej sukienka i chętnie bym taką przygarnęła. 
- gabiel
- Kontakt:
Spekuluję: tak mi coś wpadło do głowy:
Skoro matką Apple jest Śnieżka, a ojcem śnieżki jakiś władca (nazwijmy go X), a matką Raven jest zła królowa, czyli macocha Śnieżki, która wyszła za X, to czy one nie są spokrewnione?
Skoro matką Apple jest Śnieżka, a ojcem śnieżki jakiś władca (nazwijmy go X), a matką Raven jest zła królowa, czyli macocha Śnieżki, która wyszła za X, to czy one nie są spokrewnione?
Nie pozwól nikomu by gasił Twój blask tylko dlatego, że razi go w oczy.
- EvilCupcake
- Kontakt:
To by oznaczało, że Raven to ciotka Apple!?
Bardzo prawdopodobne. Chyba, że Evil Queen miała... Więcej niż jednego partnera. 
- gabiel
- Kontakt:
To też możliwe. Ciekawe to by było. Jeszcze ciekawiej byłoby jakby Raven poszła za swoim przeznaczeniem. Ciotka truje bratanicęEvilCupcake pisze:To by oznaczało, że Raven to ciotka Apple!?Bardzo prawdopodobne. Chyba, że Evil Queen miała... Więcej niż jednego partnera.
Nie pozwól nikomu by gasił Twój blask tylko dlatego, że razi go w oczy.