[EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Wszystko o Everkach
Awatar użytkownika
ShokoCat
Kontakt:

Re: [EAH] ♔ Everkowe plotki ♔ spekulacje, przecieki, spam

Post autor: ShokoCat »

Jak myślicie, będzie miała mold Cerise? Oby nie...
"Jestem wyszkolona w przepięknej sztuce głupoty"

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Carleesi pisze:No, sa siostrami. :P
Brałam to pod uwagę! xD

Ciekawe czy też będzie wyższa. Liczę na nowy mold, który będzie miał wilcze uszy.

Awatar użytkownika
Carleesi
Kontakt:

Post autor: Carleesi »

EvilCupcake pisze: Ciekawe czy też będzie wyższa. Liczę na nowy mold, który będzie miał wilcze uszy.
To Cerise nie zrobili wilczych uszu mimo, ze w animacji takie ma? O.o
Blog Instagram Flickr Facebook

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Carleesi pisze:
EvilCupcake pisze: Ciekawe czy też będzie wyższa. Liczę na nowy mold, który będzie miał wilcze uszy.
To Cerise nie zrobili wilczych uszu mimo, ze w animacji takie ma? O.o
Ano nie, są tylko leciutko spiczaste, ale poza tym wyglądają normalnie.
https://flic.kr/p/i7jf9j
Obrazek

Awatar użytkownika
Carleesi
Kontakt:

Post autor: Carleesi »

Ojej, szkoda. :(
A właśnie planowałam w przyszłości kupić Cerise i myślałam, że będzie miała wilcze uszy, bu. :<
Blog Instagram Flickr Facebook

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

Post autor: Ciabas »

Zamiast Cerise kup Ramone :) jako córka złego wilka i jego następczyni musi mieć wilcze uszy. Moja córka już krzyczy, że ją chce i ma jakiegoś wilkołaka na oku...przeraża mnie....
Chciałabym w każdym obudzić bohatera

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Obstawiam, że będzie niższą młodszą siostrą (bo nie widzieliśmy jej w szkole) i że będzie miała białe włosy z brązowym pasemkiem, jak Cerise Wolf :P Kaptur z uszami, albo czapeczkę jak u Kitty. I pomalowane nogi udające legginsy : D Nie wiem czy dadzą jej mold Cerise, niby powinny być do siebie podobne, ale jeśli ma takie same motywy (las, czerwony kolor), to będzie trudna do odróżnienia.
Uśmiechnięty mold Cerise?
Chyba, że jej motywem będą babcie :hyhy: Wyobraźcie sobie lolicie sukienki w babcie :> (tak naprawdę nadruk w profile jak z kamei byłby bardzo ładny).

Właśnie, jest jeszcze opcja, że będzie wyglądała trochę jak babcia, kok i dziergane swetry.

I zgubiłam się trochę przy Cerise. Ona jest rebelką, bo..? Przecież jej historia trwa tylko chwilę, powygłupiała by się trochę z siostrą, upozorowałyby jej śmierć i już. Na pewno Ramona nie zjadłaby własnej babci, a i ona nie dałaby zabić wnuczki. Jakieś głupie fochy ma Cerise :P

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

reiha pisze:Obstawiam, że będzie niższą młodszą siostrą (bo nie widzieliśmy jej w szkole) i że będzie miała białe włosy z brązowym pasemkiem, jak Cerise Wolf :P Kaptur z uszami, albo czapeczkę jak u Kitty. I pomalowane nogi udające legginsy : D
Właśnie sprawiłaś, że zaczęłam się niepokoić. XD
Ale motyw z sukieneczkami w babcie mi się podoba! Przewiduję, że w stroju zobaczymy sporo futra (w tym plastikowego).
A Cerise jest rebelem bardziej z winy rodziców niż z wyboru, chociaż wydaje mi się, że do kapturkowania też się nie pali (chyba miała jakieś sportowe aspiracje).

Awatar użytkownika
Malina
Kontakt:

Post autor: Malina »

reiha pisze: Chyba, że jej motywem będą babcie :hyhy: Wyobraźcie sobie lolicie sukienki w babcie :> (tak naprawdę nadruk w profile jak z kamei byłby bardzo ładny).

Właśnie, jest jeszcze opcja, że będzie wyglądała trochę jak babcia, kok i dziergane swetry.
Obiecałam sobie nie kupować już Everek, ale gdyby któryś z Twoich scenariuszy (szczególnie pierwszy) się sprawdził, to chwytałabym w dzień premiery XD

Viktor
Kontakt:

Post autor: Viktor »

Carleesi, i tak poluj na oryginalną Cerise, bo nawet jak na plackowatą Everkę jest naprawdę cudna.

No no, jestem ciekawy :D Też mam nadzieję że jej uszy dadzą, ale kto wie... na siłę się chcą odróżnić od MH.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

spam śliczną Farrah
Obrazek
z gusselacome.tumblr.com
Malutka zmiana - rajtki i podkręcone włosy, a wygląda dużo, dużo lepiej. Gdyby tak wyglądała oryginalnie, to Mattel naprawdę więcej zyskałby na sprzedaży, niż stracił na tym dodatkowym materiale :/ Gupek.

W kerfurze widziałam siostry Roszpunki (129 zł) i teraz znowu mam na nie chcieja ;( Dlaczego one są takie urocze?

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Lalka lalką, ale mnie zauroczyła jej sukienka i chętnie bym taką przygarnęła. :zakochany:

Awatar użytkownika
gabiel
Kontakt:

Post autor: gabiel »

Spekuluję: tak mi coś wpadło do głowy:
Skoro matką Apple jest Śnieżka, a ojcem śnieżki jakiś władca (nazwijmy go X), a matką Raven jest zła królowa, czyli macocha Śnieżki, która wyszła za X, to czy one nie są spokrewnione?
Nie pozwól nikomu by gasił Twój blask tylko dlatego, że razi go w oczy.

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

To by oznaczało, że Raven to ciotka Apple!? O.o Bardzo prawdopodobne. Chyba, że Evil Queen miała... Więcej niż jednego partnera. :>

Awatar użytkownika
gabiel
Kontakt:

Post autor: gabiel »

EvilCupcake pisze:To by oznaczało, że Raven to ciotka Apple!? O.o Bardzo prawdopodobne. Chyba, że Evil Queen miała... Więcej niż jednego partnera. :>
To też możliwe. Ciekawe to by było. Jeszcze ciekawiej byłoby jakby Raven poszła za swoim przeznaczeniem. Ciotka truje bratanicę :facepalm:
Nie pozwól nikomu by gasił Twój blask tylko dlatego, że razi go w oczy.

ODPOWIEDZ