Repainty, wigi i rerooty czyli paszczury Illamy ;)
- Illama
- Kontakt:
Re: Repainty, wigi i rerooty czyli paszczury Illamy ;)
Może za mało prostowałaś
Najpierw trzeba napleść na sznurek potem bardzo dokładnie wyprostować takimi seriami żeby wystygły włosy w międzyczasie i wtedy wyczesać
Nie sądzę aby to było przez rodzaj włóczki bo miałam już najróżniejsze i podejrzane z ryneczku i po 30 zł za motek i wszędzie było ok po dobrym potraktowaniu 
- EvilCupcake
- Kontakt:
Przyznam, że nie prostowałam jej wcale.
Sznurek był tak luźny, że się w dłoniach rozpadał na kosmyki i poleciałam na przysłowiowe "yolo". 
- Illama
- Kontakt:
To czekam na kolejne próbki 
A ja na mojej biednej Barbince produkuję już czwarty czepek
Może zrobię manekina głowy barbiocha żeby robić peruki na potęgę 
A ja na mojej biednej Barbince produkuję już czwarty czepek
- Illama
- Kontakt:
Wreszcie dokończyłam pierwszą próbną perukę dla Barbie. Zrobiłam ją specjalnie dla mojej nowej królowej z odzysku
Przycinać na długość czy nie?

W planach mam jeszcze zrobić dla niej podgalaną bordową perukę i brzoskwiniowo-różową ze skośną grzywką. Do tej ostatniej planuję przetestować kręcenie włóczki w piekarniku co mi ostatnio naszło na łeb:P

W planach mam jeszcze zrobić dla niej podgalaną bordową perukę i brzoskwiniowo-różową ze skośną grzywką. Do tej ostatniej planuję przetestować kręcenie włóczki w piekarniku co mi ostatnio naszło na łeb:P
- Balbinka
- Kontakt:
Moim zdaniem jeśli chcesz skracać to tylko minimalnie. Bardzo ładnie wygląda laluchna 
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
There is no ignorance, there is knowledge.
...
-
niemiłamonika
- Kontakt:
Zupełnie inna lalka wyszła.
Jestem tam: https://www.flickr.com/photos/148946810@N04/
- Illama
- Kontakt:
Dziękuję za miłe słowa 
Dziś wracam z błyskawicznym szkicem projektu na BJD którą może za kilka stuleci wykonam
Zrobiłam go na podstawie swoich szkiców sprzed lat, które dziś tknęły mnie i zapędziły do szkicowania.

Powstał na podstawie tej panienki:

Zaraz moje niecne łapy naszkicują coś dla pozostałych dziewczyn i może jeszcze jakąś pannicę wykombinują

Wybaczcie, że tyle tego wszystkiego ale potrzebuję opinii czy takiego czegoś już przypadkiem nie ma (jestem nowa w temacie BJD i tworzę co mi do głowy wpadnie nie inspirując się niczym), i czy nadaje się w ogóle do czegokolwiek taki pomysł.
Dziś wracam z błyskawicznym szkicem projektu na BJD którą może za kilka stuleci wykonam

Powstał na podstawie tej panienki:

Zaraz moje niecne łapy naszkicują coś dla pozostałych dziewczyn i może jeszcze jakąś pannicę wykombinują

Wybaczcie, że tyle tego wszystkiego ale potrzebuję opinii czy takiego czegoś już przypadkiem nie ma (jestem nowa w temacie BJD i tworzę co mi do głowy wpadnie nie inspirując się niczym), i czy nadaje się w ogóle do czegokolwiek taki pomysł.