Pomoc. PILNE :C

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sherlock.
Kontakt:

Pomoc. PILNE :C

Post autor: Sherlock. »

Cześć, jestem tu nowa :D.
Chciałabym zapytać, bo mam mały kłopot... Chciałabym kupić Bratzillaz, ale obawiam się ich ciałka, i nie wiem, czy warto. Może bardziej opłaca się kupić Ever After High, albo np. lalkę Annie z serii Disney Frozen?
Będę wdzięczna! :3 :brawo:

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Re: Pomoc. PILNE :C

Post autor: KiciaKocia »

Co oznacza opłaca się? Kupujesz lalki pod kątem ewentualnego zysku ze odsprzedania, że chcesz, żeby ci się opłacało czy dlatego, że dana lalka ci się podoba? I co jak ktoś da ci radę, która ci nie będzie odpowiadać?
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Lalka jaka jest każdy widzi. Zdjęcia rozebranych lal można łatwo znaleźć i sobie porównać. Dobierasz według swojego gustu, nie czyjegoś.

Awatar użytkownika
Mad-Telepath
Kontakt:

Post autor: Mad-Telepath »

Privace, domyślam się, że chodzi też o jakość i możliwości ciała, a o tym nawet "rozebrane" zdjęcia nie wszystko powiedzą. Przykładowo, Pullipy i Dale na zdjęciach wyglądają dobrze, a w praktyce większość posiadaczy kupuje im obitsu. Skrzypiących kolan Taeyangów tez nie widać :D
Kłopot z myśleniem polega na tym, że kiedy już się zacznie, niełatwo przestać.
Terry Pratchett

Moi chłopcy: http://madtelepath.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Witaj Sherlock! Opłaca się kupić tą, która najbardziej ci się podoba - chyba, że podobają ci się wszystkie, to masz problem. ;)
Co do ciałek lalek Ever After High, możesz sobie poczytać i pooglądać TUTAJ. Myślę, że jakościowo są świetnie wykonane. Bratzillaz żadnej nie mam, właśnie ze względu na to, że nie podobają mi się ich ciałka. Jeżeli chodzi o lalki z Frozen to Anna występuje w kilku wersjach, TUTAJ masz porównanie dwóch różnych.

Awatar użytkownika
barbusia77
Kontakt:

Post autor: barbusia77 »

Dziwne to wyrażenie "opłaca się" :mysli: Jeśli podoba mi się konkretna lalka to nie szukam zamiennika ani lalki podobnej do niej tylko kupuje ją. Jesli "nie stać" mnie na nową szukam używanej.
<3

ODPOWIEDZ