Maluchy- Tiny BJD
- Balbinka
- Kontakt:
Re: Maluchy- Tiny BJD
Ooo to przepraszam, mój błąd
i znakiem tego mój kurdupel mniejszy, bo właśnie ma tak ok 9 cm 
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
...
- lwica
- Kontakt:
Justynko kochana jako,że wcale ale to wcale się nie znam na takich maluszkach,a marzy mi się mieć chociaż jednego,to mam kilka pytań do Ciebie.
Czy twoje laleczki to mają te 16 cm same ciałko czy razem z główką?Jaki mają rozmiar oczek i rozmiar wiga.A jak to jest z makijażem,czy robi go firma u której się zamawia lalkę czy nie?Sama nie potrafiłabym w życiu pomalować tak BJD.A twoje dziewczynki są ślicznie pomalowane.Możesz zdradzić kto tak ładnie je pomalował?
Zamierzam kupić w przyszłości taką laleczkę.Na którą i tak będę zbierać ze 3 miesiące.
http://www.aliexpress.com/store/product ... 99100.html
Justynko a mogłabyś zerknąć na tą stronę,czy można u nich zamówić włoski i oczka dodatkowo.Tak aby wybrać samemu.Jak będę zamawiała laleczkę,to chciałabym razem zamówić i oczka i włoski.
Czy twoje laleczki to mają te 16 cm same ciałko czy razem z główką?Jaki mają rozmiar oczek i rozmiar wiga.A jak to jest z makijażem,czy robi go firma u której się zamawia lalkę czy nie?Sama nie potrafiłabym w życiu pomalować tak BJD.A twoje dziewczynki są ślicznie pomalowane.Możesz zdradzić kto tak ładnie je pomalował?
Zamierzam kupić w przyszłości taką laleczkę.Na którą i tak będę zbierać ze 3 miesiące.
http://www.aliexpress.com/store/product ... 99100.html
Justynko a mogłabyś zerknąć na tą stronę,czy można u nich zamówić włoski i oczka dodatkowo.Tak aby wybrać samemu.Jak będę zamawiała laleczkę,to chciałabym razem zamówić i oczka i włoski.
- Justyna
- Kontakt:
lwica napisałam prywatną wiadomość 
- lwica
- Kontakt:
Justynko bardzo,bardzo pięknie dziękuję za wiadomość.Twoje maluszki są przepiękne.Pozdrawiam.
- Justyna
- Kontakt:
Dziękuję
Z jednym pukisiem sie właśnie rozstaje bo jakaś dogadać się nie możemy ale za to w zamian trafiła do mnie troszkę większa ślicznotka 
- lwica
- Kontakt:
Jak dostaniesz już nową laleczkę,koniecznie się pochwal i wrzuć kilka fotek.
- Justyna
- Kontakt:
Już jest ale muszę znaleźć jej osobowość
http://myloveddolls.blogspot.com/2016/0 ... elfka.html
- lwica
- Kontakt:
Justynko jaka ona jest słodka.Ma cudowne brązowe oczka.Gratuluję zakupu.Znajdziesz na nią pomysł na pewno.Ale twoja nowa Ante jest chyba większa od pukifee?
- Justyna
- Kontakt:
Tak, ta co teraz kupiłam to Littlefee 
-- 21 lip 2016, o 11:48 --
Tera trafił do mnie taki słodziak

-- 21 lip 2016, o 11:49 --
BEZ SENSU ŻE SKLEJA POSTY ....
-- 21 lip 2016, o 11:48 --
Tera trafił do mnie taki słodziak

-- 21 lip 2016, o 11:49 --
BEZ SENSU ŻE SKLEJA POSTY ....
- lwica
- Kontakt:
Justynko jaki piękny słodziaczek .Gratuluję ogromnie.To chłopiec czy dziewczynka? I jak ma na imię?
- Elka
- Kontakt:
Jakie śliczne maleństwo, ja też chcę takie 
- MajorMistakes
- Kontakt:
Ale tak w odpowiedzi na problem Justyny- to faktycznie uciążliwe. Czaję się na jeden wątek bo mam nowe informacje/pytania, ale ostatni post był pisany przeze mnie, i chyba nie byłoby widać, że coś nowego naskrobałam, prawda? Czy podbijanie starych wątków (coś jak "UP" z forum GW) byłoby widziane przez generalicję jako spam?
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Daj link do tematu w tym watku:MajorMistakes pisze:Ale tak w odpowiedzi na problem Justyny- to faktycznie uciążliwe. Czaję się na jeden wątek bo mam nowe informacje/pytania, ale ostatni post był pisany przeze mnie, i chyba nie byłoby widać, że coś nowego naskrobałam, prawda? Czy podbijanie starych wątków (coś jak "UP" z forum GW) byłoby widziane przez generalicję jako spam?
chce-sie-podzielic-moim-postem-sklejone ... t4790.html
- Justyna
- Kontakt:
Dziękuję dziewczyny
Prawda, to istny słodziak
Imienia dla niej nie wymyśliłam ale na pewno będzie dziewczynką. Muszę jej koniecznie wiga kupić.

- Balbinka
- Kontakt:
Piękny słodziaczek
Ma potencjał i na dziewczynkę i na chłopczyka. W sukieneczce wygląda na śliczną dziewczyneczkę, a w tym rożku to bym powiedziała, że uroczy chłopczyk leżał

There is no emotion, there is peace.
...
...