Grzebień jest konkretnie z tego zestawu, podaję przypadkową aukcję z Ebay'a:
http://www.ebay.com/itm/MATCHMAKER-MAGI ... 256c989c23
Mangalarga:

borze pisze:To ja może od tego prosektorium wrócę do głównego tematu..
Widzieliście tzw. "Designer Collection"? Jeśli nie, tak prezentują się wszystkie panie:
Co sądzicie? Chcielibyście mieć którąś z nich?
Mi szczerze mówiąc jakoś specjalnie nie przypadły do gustu. Tak na pierwszy rzut oka, grupowo, to robią całkiem dobre wrażenie, ale poza Arielką która wydaje mi się najładniejsza, żadnej innej bym raczej w domu nie chciała.. Mulan też wygląda ciekawie, jest tak dziwna i przerysowana, jeszcze z tym ulem na głowie, że nie da się nie zwrócić uwagi, ale do tej pory nie wiem czy na plus czy na minus. Najgorzej jak dla mnie wypadła moja ukochana Pocahontas, kojarzy mi się tu trochę z Nicole Scherzinger, a to niezbyt pozytywne skojarzenie
Ah, faktycznieMangalarga pisze:"Brave" jest produkcji Disney/Pixar
Osobiście czekam z niecierpliwością na ownerskie fotki Meridy od Disney Store (tej zapostowanej przez Evitę), mattelowska jest za słodka na mój gust.
Zaczynam zastanawiać się także nad sprawieniem sobie Roszpunki i Ariel (obu od DS), to moje ulubione disneyowskie bohaterki. Gdzieś za nimi majaczą Pocahontas i Mulan, ale nad tymi dwoma zastanowię się jeśli sprawię sobie dwie wymienione wcześniej.
U księżniczek DS podoba mi się to, że mają artykułowane ręce, szkoda tylko, że nogi mają gumowe. Marzy mi się, żeby DS w końcu dorobił swoim księżniczkom także artykułowane kolana, choćby takie zawiasowe, jak u pierwszych Fashionistek.
Paumar pisze:Jeeeeeeeej mam dokładnie tak samo! Aż mi wstyd było, że mi się podoba koleś z (bądź co bądź) bajki, ale przynajmniej teraz wiem ,że nie jestem samaStary_Zgred pisze:A w filmie jaki był cudnyBarbieDream pisze:Znowu będę się zchwycać Flynnem - ten gościu jest piękny <3Toż to aż głupie, że się stara baba, taka jak ja, śliniła do postaci z ekranu, dodatkowo wygenerowanej w komputerze. Flynn mi się bardziej podobał niż chłopy w realu. Chyba czas się zacząć leczyć.
Flynn - toż to ideał faceta.
![]()
A takie lalki z Disney'a mieszkają sobie z moją rodzinką(prezentowałam kiedyś zdj na blogu) - mam marzenie, żeby zebrać z wszystkich filmów animowanych Disney'a - nie licząc oczywiście Hany Montany i innych szmir...Teraz czekam na Mother Gothel już jakiś czas i mam nadzieję, że dojdzie![]()
Wyraźniejsze zdjęcie na blogu - http://disney-mattel.blogspot.com/2011/ ... styka.html
O matko, jaka prześliczna Pocahontas!Stary_Zgred pisze:Niedawno pojawiły się piękne "mini" wersje księżniczek. Wszystkie mi się podobają, bez wyjątku, a najbardziej chyba Roszpunka:

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość