Ciałka Worldbox
- picco
- Kontakt:
Ciałka Worldbox
Ktoś ma już lalkę z takim ciałem? Co o nich myślicie? Imo są lepsze niż takie Phicen, bo łatwiej włożyć na nie ubranka, chociaż może być niestety problem z dopasowaniem głowy do ciała. Mają też fajne, dość realistyczne sylwetki, no i zrobiony blushing, co mi się u nich podoba 
- barbusia77
- Kontakt:
Re: Ciałka Worldbox
To zależy co się komu podoba. Mi się ciałka worldbox podobają ze względu na makijaż i realistyczny wygląd Ale przeszkadzają mi wielkie stopy i ten silikonowy korpus który w niektórych pozach bardzo odstaje od ud. Po za tym bardzo szybko robią się na nim przebarwienia od ubranek.
<3
- picco
- Kontakt:
Czyli do ideału im trochę brakuje. No z przebarwieniami może być problem, ale u Phicen jest podobnie. Trzeba ogarnąć tkaniny, które nie farbują, bo siostra chce uszyć ubranka jak ciałka już przyjdą (zamówiliśmy sobie po jednym).
- barbusia77
- Kontakt:
Wszystko najlepiej wyprać przed założeniem. Ciałka łapią przebarwienia po kilku minutowym kontakcie z farbującym materiałem. Guma na korpusie jest grubsza niż silikon u typowej Phicen ale ciężko z niego usunąć przebarwienie. Ja kupiłam swoim lalkom jasne sukienki elastyczne. Ciemnych nawet strach zakładać. Zwłaszcza bawełnianych. Szkoda lalki. Zresztą z tymi lalkami jest tak że im mniej mają na sobie tym lepiej się prezentują:-D
<3
- picco
- Kontakt:
Dzięki za porady, na pewno skorzystam 
- picco
- Kontakt:
- barbusia77
- Kontakt:
Głowa pasuje świetnie! Te ciałka mają drobną różnicę w wysokości i w szerokości i długości bioder. Lalka wygląda super! Mam tą główkę i z tym ciałkiem super się komponuje
Jeśli jednak chcesz jakąś inną głowę to mam na olx wystawionych kilka. Ale rozmiarem są takie same. Raczej większej nie kupisz bo one mają standardową wielkość 4 cm.
<3
- picco
- Kontakt:
Skoro tak mówisz
Głowę chcę zmienić, ale to tak za jakieś pół roku albo więcej, bo mam inne plany na najbliższy czas. No chyba że ją zostawię, tak jak sugerujesz, zobaczymy 
- barbusia77
- Kontakt:
picco to jedna z ładniejszych główek. A to ciałko ze zdjęcia jest wysokie dlatego wydaje Ci się że głowa jest za mała. Ja kiedyś myślałam że dla wyższych ciał są większe głowy, bo swoje pierwsze ciałko też kupiłam masywne i wysokie. Kupiłam kilkanaście głów i wszystkie są jednakowej wielkości.
<3
- picco
- Kontakt:
No to przekonałaś mnie, nie będę nic zmieniać
Dziękować