Lammily
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
- Soihime
- Kontakt:
Re: Lammily
o wow to to jeszcze jest produkowane? czy to custom?
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
- miumiu
- Kontakt:
o jejku, bidulek, one są słabiutko malowane 

- reiha
- Kontakt:
widziałam to zdjęcie na tumblerze, aż musiałam wejść na oficjalną stronę, bo trudno uwierzyć, że to prawdziwy strój. Co ona ma na głowie??

https://lammily.com/product/nurse-lammily/
tylko 19 dolarów!

https://lammily.com/product/nurse-lammily/
tylko 19 dolarów!
- barbusia77
- Kontakt:
- lwica
- Kontakt:
No za ładna to ona nie jest ale zależy co się komu podoba.A to na głowie to kiedyś pielęgniarki w szpitalu nosiły takie czepki. 

- Aarjelin
- Kontakt:
hym... ze strony wynika, że te 19 dolarów jest za sam strój, bez lalki...reiha pisze:tylko 19 dolarów!

"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3
- barbusia77
- Kontakt:
- Manhamana
- Kontakt:
Może postawili ją przed lustrembarbusia77 pisze:Ta lekarka wyglada jakby powstrzymywala sie przed wybuchem smiechu![]()

Mam jedną i dziękuję za dalsze egzemplarze

- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
I wychodzi na to, że Lammily nie zawojowała rynku. Miała być wersja 2.0, ale cuś nie pykło. Strona niby funkcjonuje, ale wiadomości ostatnie to gdzieś z 2018 roku.
-
- Kontakt:
Wydaje mi się, że próbowali wejść z nimi na rynek trochę za późno, kiedy nagonka na zbyt odrealnione proporcje i image lalek już ucichła. Na pewno znalazło się kilkoro rodziców, którzy całym sercem wspierali projekt, ale no właśnie - rodziców. Lammily nie były ani ciekawe, ani fajne, ani ładne. Ot taka ciekawostka, zrobiło się na chwilę głośno i tyle. A przecież mogli pociągnąć pomysł i zrobić z tymi lalkami coś fajnego. Woleli zrobić realną lalkę, która nie dość, że wcale takich realnych proporcji nie ma (coś jak statystyczny Kowalski - nie istnieje), to jeszcze jest tak nudna jak tylko się da. A "Ken" wygląda jakby miał 40 lat. To była lalka stworzona na potrzeby rodziców, a to nie oni bawią się lalkami. No, w większości...
Jeżeli chodzi o alternatywy dla wyuzdanej Barbie w szpilkach, to uważam, że o wiele lepiej zrobiła to Lottie. I wcale nie musiała być drugą, lepszą Barbie.
Jeżeli chodzi o alternatywy dla wyuzdanej Barbie w szpilkach, to uważam, że o wiele lepiej zrobiła to Lottie. I wcale nie musiała być drugą, lepszą Barbie.
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Hmmm... Ona weszła na rynek albo ciut przed, albo mniej więcej w tym samym czasie, co te różnorodne Barbie. I dla mnie seria była rozdmuchana pobad miarę, z druguej strony można było sobie wybrać swoją lalkę - z krótkimi, długimi włosami, wyższą, niższą, grubszą, chudszą, itd. A Lammily była jedna i rzeczywiście - dla nastolatek mało atrakcyjna, bo te często wtedy przechodzą okres bezlalkowy. A dla dzieci była nijaka, za przeciętna.
Miała potencjał, ale nie wykorzystano go.
Miała potencjał, ale nie wykorzystano go.