Wątek powitalny dla nowych użytkowników!
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Wątek powitalny dla nowych użytkowników!
Jesteś tu nowa/y? Przywitaj się w tym wątku! Zapraszamy! 

-
- Kontakt:
Grażynka wkracza na salony !
To tu się mam przywitać ? Jeżeli robię coś źle młodzieży, proszę się na mnie nie gniewać(ach te internety
).
Jestem Grażynka. Od dawna latam wzrokiem po waszym forum, ale teraz postanawiam się dołączyć.Już dawno wkręciłam się w lalki, to moja pasja od dobrych kilku lat.
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie ciepło.

Jestem Grażynka. Od dawna latam wzrokiem po waszym forum, ale teraz postanawiam się dołączyć.Już dawno wkręciłam się w lalki, to moja pasja od dobrych kilku lat.
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie ciepło.

- lwica
- Kontakt:
Re: Wątek powitalny dla nowych użytkowników!
Grażynka witaj na lalkowym pokładzie.
Napisz coś więcej o sobie i lalkach.Jakie lubisz,jakie zbierasz i jakie są Twoim marzeniem?

- Soihime
- Kontakt:
Re: Grażynka wkracza na salony !
Grażynka pisze:To tu się mam przywitać ?
Właśnie też zauważyłam, że zrobiono jeden wątek dla wszystkich nowych osób

Cześć! A jakie lalki zbierasz?
-
- Kontakt:
Hejka Lalkowicze
cześć!! Zbieram lalki Mattel kloniki i na tą porę 2 stare Steffi love. Jednak najbardziej zbieram monster high i ever after high mam ich razem 21. Posiadam również kilka bratz. Około 9 eqestria girls i pełną piwnice zapchaną lalkami typu barbie my scene Disney. Niedługo mam zamiar kupić sobie pierwszą blythe. Trochę rerootuje i robie wigi troszkę szyję, ale to od święta. Lubię też robić Lalkowe spa. Trochę się rozpisałem to tyle
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
GrzeDoll witaj i baw się dobrze 

- lwica
- Kontakt:
GrzeDoll witaj na lalkowym pokładzie.
Mam nadzieję,że będziesz się dobrze bawił i udzielał na forum. 

-
- Kontakt:
Eilis z gromadką wita wszystkich ^^
Hej, cześć, czołem 
Przybyłam na forum w zasadzie z powodu allegrowej kotki - szukając na jej temat informacji trafiłam na to cudne forhm, o którym nie miałam wcześniej pojęcia, ale bardzo się cieszę, że się tu znalazłam i na pewno zostanę
Troszkę o mnie -
Mam na imię Angela.
Mam skończone 22 lata.
Nie mogę powiedzieć, że jestem kolekcjonerem, bo nie zależy mi szczególnie na zbieraniu kolejnych lalek. Bardziej bym się kategoryzowała jako twórca - uwiebiam pracować przy lalkach - robić face upy, repainty, wigi, szyć ubranka. To sprawia mi największą frajdę
Zajmuję się głównie BJD chociaż mam kilka monsterek i everek.
Nie kupuję nowych lalek, zdarzyło się to może 2 razy. Raczej przygarniam takie, które wymagają opieki, naprawy, nowego życia, nowego wcielenia, więc najczęściej w moje ręce trafiają lalki z 2 ręki, które długo leżą na grupach i których nikt raczej nie chce przygarnąć.
Moja miłośc do lalek sięga najwczesniejszego dzieciństwa, jednak nigdy nie bawiłam się nimi jak reszta dziewczynek - ja jedynie szyłam im ubrania i robiłam fryzury. I w sumie tak zostało do teraz
Lalkami żywicznymi BJD zainteresowałam się w wieku 17 lat a pierwszą kupiłam tuż po skończeniu 18. Jest to moja najdroższa, ukochana Lunka (dream of doll msd).
To tak w skrócie, jeśli macie pytania, chcecie się zapoznać - zapraszam do wszelakiego typu korespondencji, nie pogardzę wiadomościami prywatnymi, kontaktem na facebooku czy nawet telefonicznym. Zawsze otwarta, dla wszystkich serc oddanych lalkom

Przybyłam na forum w zasadzie z powodu allegrowej kotki - szukając na jej temat informacji trafiłam na to cudne forhm, o którym nie miałam wcześniej pojęcia, ale bardzo się cieszę, że się tu znalazłam i na pewno zostanę

Troszkę o mnie -
Mam na imię Angela.
Mam skończone 22 lata.
Nie mogę powiedzieć, że jestem kolekcjonerem, bo nie zależy mi szczególnie na zbieraniu kolejnych lalek. Bardziej bym się kategoryzowała jako twórca - uwiebiam pracować przy lalkach - robić face upy, repainty, wigi, szyć ubranka. To sprawia mi największą frajdę

Zajmuję się głównie BJD chociaż mam kilka monsterek i everek.
Nie kupuję nowych lalek, zdarzyło się to może 2 razy. Raczej przygarniam takie, które wymagają opieki, naprawy, nowego życia, nowego wcielenia, więc najczęściej w moje ręce trafiają lalki z 2 ręki, które długo leżą na grupach i których nikt raczej nie chce przygarnąć.
Moja miłośc do lalek sięga najwczesniejszego dzieciństwa, jednak nigdy nie bawiłam się nimi jak reszta dziewczynek - ja jedynie szyłam im ubrania i robiłam fryzury. I w sumie tak zostało do teraz

Lalkami żywicznymi BJD zainteresowałam się w wieku 17 lat a pierwszą kupiłam tuż po skończeniu 18. Jest to moja najdroższa, ukochana Lunka (dream of doll msd).
To tak w skrócie, jeśli macie pytania, chcecie się zapoznać - zapraszam do wszelakiego typu korespondencji, nie pogardzę wiadomościami prywatnymi, kontaktem na facebooku czy nawet telefonicznym. Zawsze otwarta, dla wszystkich serc oddanych lalkom

- lwica
- Kontakt:
Eilis witaj na forum.
Fajnie,że Nas tu znalazłaś,mam nadzieję,że będziesz się tu dobrze bawić i że znajdziesz wiele inspiracji dla Twojej twórczości lalkowej.A pokażesz efekty swojej pracy?

- kokoro brokoro
- Kontakt:
Hej <3
Forum obserwowałam od dawna, wielu rzeczy się dowiedziałam czytając posty i upewniłam się w przekonaniu, że lalki to coś dla mnie. Interesuję się głównie customizacją, chociaż idzie mi to nieudolnie. Zarejestrowałam się tutaj, żeby pokazać swoją pracę i zadać trochę pytań. Pewnie niedługo założę wątek z repaintami.
Forum obserwowałam od dawna, wielu rzeczy się dowiedziałam czytając posty i upewniłam się w przekonaniu, że lalki to coś dla mnie. Interesuję się głównie customizacją, chociaż idzie mi to nieudolnie. Zarejestrowałam się tutaj, żeby pokazać swoją pracę i zadać trochę pytań. Pewnie niedługo założę wątek z repaintami.
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
Witaj i baw się dobrze
Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Twoje prace 

- kokoro brokoro
- Kontakt:
Dzięki
Dzisiaj najprawdopodobniej się pojawi.

-
- Kontakt:
Czesc wszystkim
Czesc. Lalki zbieram juz od dawna bo od 15 lat. Zbieram glownie lalki porcelanowe.. Czasem kupuje nowe ale najbardziej lubie te z pchlich targow i sklepow ze starociami. Mam pare starych.. Barbie fashionplay .. Ukochana steffi love disco queen i jeszcze dwie od lucky ind. A i zapomnialabym o 2 laleczkach pamela love od Simby. Jednak najbardziej lubie te z porcelany..
jak ogarne wstawianie zdjec to moze cos umieszcze.

-
- Kontakt:
Cześć,
przed chwilą tu trafiłam.
Szukam informacji na temat lalek, a jakże!
Do tej pory je tylko szyłam i dziergałam.
Chciałabym zacząć je odlewać. A dokładnie chodzi mi o głowy, dłonie i stopy.
Szukam szczegółowych informacji z czego, w czym i czym.
No to zaczynam szperać
przed chwilą tu trafiłam.
Szukam informacji na temat lalek, a jakże!

Do tej pory je tylko szyłam i dziergałam.
Chciałabym zacząć je odlewać. A dokładnie chodzi mi o głowy, dłonie i stopy.
Szukam szczegółowych informacji z czego, w czym i czym.
No to zaczynam szperać