Zwariuję, znowu nie kupiłam lalki:(

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ada.otto
Kontakt:

Re: Zwariuję, znowu nie kupiłam lalki:(

Post autor: ada.otto »

i właśnie dlatego lepiej nie sprawdzać w necie czego się nie kupiło. To boli...

Awatar użytkownika
Elin
Kontakt:

Post autor: Elin »

Może nie do końca nie kupiłam, ale też głupia sprawa. :/
Kupiłam dwie lalki z ogłoszenia, w tym Amazing Nails Barbie i dopiero w domu zorientowałam się , że sprzedająca miała też Jasminę ubraną w oryginalny strój Amazing Nails. Mogłam ją poprosić o to, żeby podmieniła im stroje. :(

Herma
Kontakt:

Post autor: Herma »

Ja dzisiaj zrobiłam największą durnotę jaka możną zrobić zamiast rano pójść do SH i się przekonać czy są lalki to ja co zrobiłam poszłam do Leclerca i wydałam 15 zł na sukienkę dla barbie a dopiero po południu ok 18 poszłam do SH i się okazało, że są 3 ładne lalki po 7 zł no i oczywiście ich nie kupiłam ani jednej bo spłukana jestem :facepalm: Jutro rano może je kupię jak będą jeszcze. Ale jestem na sb wściekła zrobiłam najdurniejsza rzecz jaka zrobić mogłam zamiast posłuchać intuicji to ja zrobiłam na opak. Mam nauczkę na przyszłość by słuchać intuicji.

Awatar użytkownika
Elin
Kontakt:

Post autor: Elin »

Ktoś mnie przebił w aukcji z Teresą Florida Vacation... A tak ją chciałam. :(

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Historia lubi się powtarzać, znowu mi sprzątnęli sprzed nosa lalkę mnf na ebayu. Jakby tego było mało, to jedyny model, który mi się podoba. >< Oryginalna mnf za mniej niż tysiąc, znowu dwa lata miną zanim znajdę podobne ogłoszenie.

Awatar użytkownika
ada.otto
Kontakt:

Post autor: ada.otto »

ostatnio mam mega pecha... lumpeksy świecą pustkami i przegrywam wszystkie licytacje. Jest mi źle...

Awatar użytkownika
Licho
Kontakt:

Post autor: Licho »

A może to ma jakiś ukryty cel ? Może w najbliższym czasie trafisz taką perełkę, że będziesz wdzięczna losowi, iż nie wydałaś wcześniej kasy na mniej fajne lalki ? :)
Pac, pac :)

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

W Oszołomie mają chyba wszystkie możliwe fashionistki i nowe zelfy. Kusiła mnie bardzo lalka w sukience z czerwoną górą i spódnicą w kwiatki oraz fioletowy zelf wróżka, ale muszę pamiętać o innym lalkowym wydatku. ,---,

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

EvilCupcake pisze:W Oszołomie mają chyba wszystkie możliwe fashionistki i nowe zelfy. Kusiła mnie bardzo lalka w sukience z czerwoną górą i spódnicą w kwiatki oraz fioletowy zelf wróżka, ale muszę pamiętać o innym lalkowym wydatku. ,---,
Ani zelfy ani fashionistki ci nie uciekną a za jakiś czas mogą być na promocji i kupisz je taniej.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Trzeci raz uciekła mi wymarzona lalka, raz z all, dwa razy z ebaya... wszechświat mi ostatnio nie sprzyja.

Awatar użytkownika
barbusia77
Kontakt:

Post autor: barbusia77 »

Pink Flamingo pisze:Trzeci raz uciekła mi wymarzona lalka, raz z all, dwa razy z ebaya... wszechświat mi ostatnio nie sprzyja.
a co to za jedna (jeśli mogę zapytać) ??
<3

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

barbusia77 pisze:a co to za jedna (jeśli mogę zapytać) ??
Pewnie, Future bound Luchia Z od IT. Czaiłem się i czaiłem, ale nie wyczaiłem :)

Awatar użytkownika
barbusia77
Kontakt:

Post autor: barbusia77 »

Pink Flamingo pisze:
barbusia77 pisze:a co to za jedna (jeśli mogę zapytać) ??
Pewnie, Future bound Luchia Z od IT. Czaiłem się i czaiłem, ale nie wyczaiłem :)
Przykro mi :pociesza: Wydaje mi się ze była na allegro.. chyba mi śmignęła na OLX,choć moze to tylko podobna lalka była :co?: Mi też umkęlo kilka okazji na ebayu i all w ostatnim czasie :face: :bezradny:
<3

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Dzięki :) Nie rozpaczam szczególnie, bo to zawsze lżej dla portfela :) Niemniej, ta potrójna ucieczka popsuła mi trochę humor, nie na długo jednak :) Jeśli ta lalka jest mi pisana, to w jakiś sposób prędzej czy później do mnie trafi ;)

Awatar użytkownika
LolitaDolls
Kontakt:

Post autor: LolitaDolls »

Zaraz się zabiję.
Lalka, którą KONIECZNIE muszę mieć, właśnie się wyprzedała.
Pozostaje mi opcja za 190$ z ebaya.
Nie trzeba było zwlekać z zamówieniem, oj nie trzeba było :facepalm: :boisie: :wrr: :face: ;( ;( ;( Teraz serio biję się z myślami, bo z jednej strony wiem, że naprawdę jej potrzebuję, ale z drugiej to czy warto dawać prawie 800 złotych za pullipkę...?

ODPOWIEDZ