Zwariuję, znowu nie kupiłam lalki:(
- ada.otto
- Kontakt:
Re: Zwariuję, znowu nie kupiłam lalki:(
i właśnie dlatego lepiej nie sprawdzać w necie czego się nie kupiło. To boli...
- Elin
- Kontakt:
Może nie do końca nie kupiłam, ale też głupia sprawa.
Kupiłam dwie lalki z ogłoszenia, w tym Amazing Nails Barbie i dopiero w domu zorientowałam się , że sprzedająca miała też Jasminę ubraną w oryginalny strój Amazing Nails. Mogłam ją poprosić o to, żeby podmieniła im stroje.
Kupiłam dwie lalki z ogłoszenia, w tym Amazing Nails Barbie i dopiero w domu zorientowałam się , że sprzedająca miała też Jasminę ubraną w oryginalny strój Amazing Nails. Mogłam ją poprosić o to, żeby podmieniła im stroje.
-
Herma
- Kontakt:
Ja dzisiaj zrobiłam największą durnotę jaka możną zrobić zamiast rano pójść do SH i się przekonać czy są lalki to ja co zrobiłam poszłam do Leclerca i wydałam 15 zł na sukienkę dla barbie a dopiero po południu ok 18 poszłam do SH i się okazało, że są 3 ładne lalki po 7 zł no i oczywiście ich nie kupiłam ani jednej bo spłukana jestem
Jutro rano może je kupię jak będą jeszcze. Ale jestem na sb wściekła zrobiłam najdurniejsza rzecz jaka zrobić mogłam zamiast posłuchać intuicji to ja zrobiłam na opak. Mam nauczkę na przyszłość by słuchać intuicji.
- Elin
- Kontakt:
Ktoś mnie przebił w aukcji z Teresą Florida Vacation... A tak ją chciałam. 
- EvilCupcake
- Kontakt:
Historia lubi się powtarzać, znowu mi sprzątnęli sprzed nosa lalkę mnf na ebayu. Jakby tego było mało, to jedyny model, który mi się podoba. >< Oryginalna mnf za mniej niż tysiąc, znowu dwa lata miną zanim znajdę podobne ogłoszenie.
- ada.otto
- Kontakt:
ostatnio mam mega pecha... lumpeksy świecą pustkami i przegrywam wszystkie licytacje. Jest mi źle...
- Licho
- Kontakt:
A może to ma jakiś ukryty cel ? Może w najbliższym czasie trafisz taką perełkę, że będziesz wdzięczna losowi, iż nie wydałaś wcześniej kasy na mniej fajne lalki ? 
Pac, pac
Pac, pac
- EvilCupcake
- Kontakt:
W Oszołomie mają chyba wszystkie możliwe fashionistki i nowe zelfy. Kusiła mnie bardzo lalka w sukience z czerwoną górą i spódnicą w kwiatki oraz fioletowy zelf wróżka, ale muszę pamiętać o innym lalkowym wydatku. ,---,
- KiciaKocia
- Kontakt:
Ani zelfy ani fashionistki ci nie uciekną a za jakiś czas mogą być na promocji i kupisz je taniej.EvilCupcake pisze:W Oszołomie mają chyba wszystkie możliwe fashionistki i nowe zelfy. Kusiła mnie bardzo lalka w sukience z czerwoną górą i spódnicą w kwiatki oraz fioletowy zelf wróżka, ale muszę pamiętać o innym lalkowym wydatku. ,---,
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Trzeci raz uciekła mi wymarzona lalka, raz z all, dwa razy z ebaya... wszechświat mi ostatnio nie sprzyja.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- barbusia77
- Kontakt:
a co to za jedna (jeśli mogę zapytać) ??Pink Flamingo pisze:Trzeci raz uciekła mi wymarzona lalka, raz z all, dwa razy z ebaya... wszechświat mi ostatnio nie sprzyja.
<3
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Pewnie, Future bound Luchia Z od IT. Czaiłem się i czaiłem, ale nie wyczaiłembarbusia77 pisze:a co to za jedna (jeśli mogę zapytać) ??
- barbusia77
- Kontakt:
Przykro miPink Flamingo pisze:Pewnie, Future bound Luchia Z od IT. Czaiłem się i czaiłem, ale nie wyczaiłembarbusia77 pisze:a co to za jedna (jeśli mogę zapytać) ??
<3
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Dzięki
Nie rozpaczam szczególnie, bo to zawsze lżej dla portfela
Niemniej, ta potrójna ucieczka popsuła mi trochę humor, nie na długo jednak
Jeśli ta lalka jest mi pisana, to w jakiś sposób prędzej czy później do mnie trafi 
- LolitaDolls
- Kontakt:
Zaraz się zabiję.
Lalka, którą KONIECZNIE muszę mieć, właśnie się wyprzedała.
Pozostaje mi opcja za 190$ z ebaya.
Nie trzeba było zwlekać z zamówieniem, oj nie trzeba było
Teraz serio biję się z myślami, bo z jednej strony wiem, że naprawdę jej potrzebuję, ale z drugiej to czy warto dawać prawie 800 złotych za pullipkę...?
Lalka, którą KONIECZNIE muszę mieć, właśnie się wyprzedała.
Pozostaje mi opcja za 190$ z ebaya.
Nie trzeba było zwlekać z zamówieniem, oj nie trzeba było