Wymiana ciałka - porady dotyczące koloru

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sakura
Kontakt:

Re: Wymiana ciałka - porady dotyczące koloru

Post autor: Sakura »

Chciałam poprosić o poradę :) Wie ktoś z Was może jaki kolor ciałka (od, której z lalek konkretnie) Made to Move najlepiej pasowałby do lalki Barbie Curvy Fashionistas Daisy Pop nr. 48? Na początku myślałam, że najlepsze będzie od tej na deskorolce, ale porównując różne zdjęcia nie mam już takiej pewności. :( Będę bardzo wdzięczna za pomoc :)
P.S.: Drobne różnice w kolorze ciałka i głowy mi nie przeszkadzają także proszę o każdą podpowiedź, ale oczywiście najlepiej dobrać jak najbardziej zgodne. ;) :D

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Sakura, to ta lalka z różowymi włosami i grzywką? Autorka tego bloga przesadziła swoją na ciałko MtM: http://makeascenedolls.blogspot.com/201 ... t-out.html
Spytałam Łuk z drzewa cisowego i odpisała: "to ciałko tej blondi co uprawia karate:)".

Awatar użytkownika
Sakura
Kontakt:

Neytiri dziękuję Ci :serducho: Tak, tak to ta z różowymi włosami :) Super, że pasuje ciało od tej karateczki, ponieważ ma fajny strój, a jej buźka w ogóle mi się nie podoba, więc nie będzie żalu przesadzić na jej ciałko inną lalkę, no i jest obecnie ogólnie dostępna :) Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję :D

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Sakuro, nie ma sprawy, pochwal się swoją hybrydką jak już ją przesadzisz, na tym blogu który podałam wypada naprawdę świetnie, aż mnie kusi ;D

Awatar użytkownika
Sakura
Kontakt:

Postaram się, ale to dopiero za jakiś czas, bo na razie jestem bez kasy. Dodam tylko, że koncepcja lalki jest trochę nietypowa, ale bardzo mi się podoba, a myślę, że to najważniejsze. :)

Awatar użytkownika
mamidana
Kontakt:

Re: Ciemnoskóre piękności od Mattel

Post autor: mamidana »

Przepraszam z góry, jeśli to zły wątek na moje pytanie :) Może wśród Was jest ktoś, kto mógłby mi doradzić. Chodzi mi o dopasowanie ciałka lalki curvy ciemnoskórej do głowy Fashionistas 21 Pretty In Python. Zastanawiam się nad ciałem lalki Fashionistas curvy 32 Dolled up denim, ale nie wiem czy nie różni się od 21 za bardzo kolorem. Może któraś z was posiada obydwa egzemplarze i mogłaby mi pomóc?

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

@mamidana
Przeniosłam do odpowiedniego wątku.

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

Post autor: Ciabas »

Najmilsi, czy któreś z was orientuje się czy Joyce (Fashionistas 8 Denim 'N Dots) ma swój odpowiednik w ciałkach mtm? Zamówiłam dla niej barbie karate i nie wiem czy się nie pospieszyłam. Pamiętam, że zostało niedawno zamieszczone na forum porównanie wszystkich odcieni mtm, ale nie pamiętam gdzie i nie mogę znaleźć. Pomóżcie w potrzebie :*
Chciałabym w każdym obudzić bohatera

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Ciabas nie wiem czy o to chodziło ale znalazłam dwie strony wstecz w tym samym wątku. ;)
wymiana-cialka-porady-dotyczace-koloru-t620-240.html

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

No właśnie Lwico kochana ta o którą mi chodzi nie ma dopasowanego ciałka, a ja widziałam gdzieś, że barbie karate ma inny odcień niż barbie mtm. Pytanie tylko czy pasuje ono do Joyce. Chwilowo jestem jednak udomowiona z racji zaospowania więc naocznie nie sprawdzę jak te odcienie się do siebie mają :(

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Ja niestety też stacjonarnie w sklepie nie sprawdzę,bo w tej mojej Łomży w żadnym sklepie z zabawkami nie widziałam żadnej mtm,nigdy. :/ Mogę Ci pomóc na tyle,że według tego linku co jest umieszczone porównanie to,jeżeli Midge mtm ma taki sam odcień jak Barbie mtm to powiem Ci,że jak na moje oko to to ciałko jest różowe prawie jak świnka. :P Zerknij na moją fotkę tam są moje lalki mtm i widać różnicę w odcieniu ciałek między nimi.Może chociaż to Ci pomoże. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

Kurczaczki :( już zgłupiałam od tego dopasowywania. Czy nikt poza naszą dobroduszną Lwicą nie ma odrobiny serduszka i wiedzy dla ogłupiałej schorowanej istoty? Zobaczcie człowieka w człowieku ;)

Dziękuję Ci Lwico za pomoc. Zawsze mnie zadziwia twój optymizm i ciepło :)

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

Pink Flamingo :* :* :* właśnie ściągi od Ihime szukałam. Tylko z głowy mi wypadło, że to jej dzieło. Dziękuję jeszcze raz kochani za odpowiedź :* i wychodzi na to, że Karate powinna w miarę pasować. Awaryjnie zapisałam sobie zdjęcia z bloga naszej Ihime (chwała Ci za to porównanie<3).

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Ciabas jak mogę to zawsze pomogę,tylko na kolorach ciałek to ja się zupełnie nie znam.Dziękuję Ci za tak miłe słowa i życzę dużo zdrowia. :*

Ale żeby nie było tak różowo to wyłapałam pewien błąd.Według drugiego linku który podał Pink Flamingo do ciałka Teresy mtm pasuje Barbie fashionistas w żółtej spódnicy,piąta z lewej strony. Ale już według trzeciego linku ta sama fashionistas w żółtej spódnicy,druga z lewej strony pasuje do ciałka rudej Midge mtm. O.o

ODPOWIEDZ