Miejsce do dzielenia się linkami niepasującymi nigdzie

Gdzie, co i jak- czyli dzielimy się adresami ciekawych stron o tematyce lalkowej.
Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Re: Miejsce do dzielenia się linkami niepasującymi nigdzie

Post autor: mobe »

Może nie mam linku do podzielenia się, ale liczę na was!
Zaglądam sobie na forum od jakiegoś czasu i czytam nowe posty, ale sami wiecie, jak to wygląda :(
niestety, dollsforum już życiem nie tętni, bo wszyscy się przenieśli na facebook itd. I tutaj moje pytanie:
czy znacie, działacie gdzieś na jakimś forum zagranicznym, które cały czas prężnie działa? Czy takie miejsca w ogóle jeszcze istnieją, czy zostały już tylko instagramy, yt i fb?

Awatar użytkownika
Riv
Kontakt:

Post autor: Riv »

Podłączam się do pytania. Wiem, że rosyjskie forum-dollplanet.ru działa nadal całkiem nieźle, ale ze względów językowych głównie przeglądam tam obrazki. :(

Awatar użytkownika
Kamelia
Moderator
Kontakt:

Post autor: Kamelia »

Wydaje mi się, że więcej użytkowników przeniosło się na Instagram. Tam chyba pojawia się najwięcej nowych postów, ale niestety wiąże się to z chaosem. Ja już przestałam to zupełnie ogarniać - ani nie rozumiem algorytmów Instagrama, ani nie jestem w stanie nadążyć za tym, co publikują zaobserwowane przeze mnie osoby. O innych już nie wspomnę.

Druga opcja to lalkowe grupy na Facebooku. Ale i tu sprawa ma się podobnie - wszystko pojawia się na chwilę i znika, gdy się chce później do czegoś wrócić, a nie zapisało się tego gdzieś-tam, to przepadłeś człowieku...

Forum było zdecydowanie bardziej uporządkowanym miejscem w Internecie. Zawsze można było wrócić i na spokojnie poczytać/pooglądać jeszcze raz to, co nas zaciekawiło.

Wydaje mi się jednak, że to tylko od nas zależy, czy zacznie ono znów funkcjonować na wyższych obrotach.

ODPOWIEDZ