Mi wydaje się, że są rootowane, choć nie widziałam takiej lalki na żywo.Only NM pisze:Zawsze mnie ciekawiło jak te rzęsy są wklejane, czy ta "powieka" jest rozcinam i wkłada się rzęsy hotglutując w środku głowy czy są naklejane?Ja u swojej City Shopper nie mogę tego rozszyfrować.
Fashionistas 2013
- Mangalarga
- Kontakt:
Re: Fashionistas 2013
To raczej nie będą dwupaki, pewnie będą sprzedawana pojedynczo 
- Mangalarga
- Kontakt:
Kolejna promo-fotka lalek z serii Dream House, tym razem są wszystkie panny:

Dream House Girls! by Artsy Lover, on Flickr
http://mattelken.blogspot.com.br/2013/0 ... istas.html
Twarze do mnie nie trafiają, ale chyba kupię wszystkie, dla ciałek (potrzebuję sporo), ciuszków i oczywiście butów! Co jak co, ale ciuszki to kompletne przeciwieństwo ubranek obecnych playline'ów
Mam tylko nadzieję, że ta seria trafi jakimś cudem do Polski.

Dream House Girls! by Artsy Lover, on Flickr
http://mattelken.blogspot.com.br/2013/0 ... istas.html
Twarze do mnie nie trafiają, ale chyba kupię wszystkie, dla ciałek (potrzebuję sporo), ciuszków i oczywiście butów! Co jak co, ale ciuszki to kompletne przeciwieństwo ubranek obecnych playline'ów
- MajorMistakes
- Kontakt:
Wyglądają dokładnie jak w serialu. Ciemnowłosa-to Raquelle, tak? -jest cudowna, ta mina jest boska. Ciuszki Midge i Raquelle całkiem sympatyczne, natomiast Barbie...skutecznie zwalcza moją miłość do koloru różowego.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
- Mangalarga
- Kontakt:
Ciuszki Barbie nawet mi się podobają, ale jako pojedyncze elementy do miksowania z innymi
Pewnie i tak wszystko będzie pozszywane ze sobą jak tylko się da, więc nie obejdzie się bez prucia.
- marshalka
- Kontakt:
Boziu! Raquelle ma taką samą kurtkę jak ja! Muszę ją mieć!

- Grażyna
- Kontakt:
Całkiem podoba mi się murzynka (Christie? Artsy?)
Niby wiem, że ten serial to takie żonglowanie stereotypami i puszczanie oczka, ale Barbie na tle dziewczyn wygląda śmiesznie. Różowe falbanki i brokat? Really?

O tak, ciuszki są świetne!Mangalarga pisze: Twarze do mnie nie trafiają, ale chyba kupię wszystkie, dla ciałek (potrzebuję sporo), ciuszków i oczywiście butów! Co jak co, ale ciuszki to kompletne przeciwieństwo ubranek obecnych playline'ów
Niby wiem, że ten serial to takie żonglowanie stereotypami i puszczanie oczka, ale Barbie na tle dziewczyn wygląda śmiesznie. Różowe falbanki i brokat? Really?
Zawsze pozostaje liczyć na FLTE. Ostatio, o dziwo, nie szaleją z cenamiMangalarga pisze: Mam tylko nadzieję, że ta seria trafi jakimś cudem do Polski.

- Mangalarga
- Kontakt:
NikkiGrażyna pisze:Całkiem podoba mi się murzynka (Christie? Artsy?)
Na FLTE też liczę, bo coś czuję, że u nas w kraju będzie o nie ciężkoGrażyna pisze:Zawsze pozostaje liczyć na FLTE. Ostatio, o dziwo, nie szaleją z cenamiMangalarga pisze: Mam tylko nadzieję, że ta seria trafi jakimś cudem do Polski.
- Grażyna
- Kontakt:
DziękiMangalarga pisze:NikkiGrażyna pisze:Całkiem podoba mi się murzynka (Christie? Artsy?)

- Mangalarga
- Kontakt:
Liczę na to, że seria Dream House będzie się dobrze sprzedawać i Mattel wypuści w drugim rzucie całkowicie artykułowane Skipper (potrzebuję drugiego artykułowanego ciałka, ale składaczek jest dość kosztowny...) i Stacie.
- ploka
- Kontakt:
mysle ze dziewczyny wygladaja super, oprocz nikki i teresy - zupelnie przecietnie. no i summer nie wystepuje w tym serialu wiec dziwne ze znalazlas sie wsrod nich. a serial jest fantastyczny:) uwazam ze zrobili dobra robote. i bardzo chetnie kupie barbie, raquelle i midge!
- Grażyna
- Kontakt:
Myślę, że będzie podobnie jak z Midge. Najpierw pokazali lalkę na ToyFair, a dopiero później wprowadzili ją do serialu.ploka pisze:mysle ze dziewczyny wygladaja super, oprocz nikki i teresy - zupelnie przecietnie. no i summer nie wystepuje w tym serialu wiec dziwne ze znalazlas sie wsrod nich. a serial jest fantastyczny:) uwazam ze zrobili dobra robote. i bardzo chetnie kupie barbie, raquelle i midge!

- ploka
- Kontakt:
Aaa, pewnie masz rację! No to jestem ciekawa tego odcinka. Z Midge wyszlo im super;)
- Dampirg85
- Kontakt:
Nie wiem dlaczego ale jakoś nie przemawia do mnie ta nowa seria. Jakoś nie ma lalki która przyciąga wzrok... Zdecydowanie bardziej wolałem poprzednią serię.Mangalarga pisze:Nowe Fashionistas In the Spotlight:
http://mattelken.blogspot.com.br/2013/0 ... -2013.html
- Mangalarga
- Kontakt:
Są pierwsze zdjęcia "srebrnej" Raquelle, nie licząc pierwszej fotki jest już pozbawiona srebrnych pasemek:

New doll - Barbie Fashionistas Bling 2013 by meike__1995, on Flickr

Will you still love me when I'm no longer young and beautiful? by meike__1995, on Flickr

I know you will, I know you will by meike__1995, on Flickr

Diamonds, brilliant and Bel-Air now by meike__1995, on Flickr
Pomyślę nad nią, choć ta grzywka bardziej podobała mi się na promo-fotkach. Ale od czego jest reroot

New doll - Barbie Fashionistas Bling 2013 by meike__1995, on Flickr

Will you still love me when I'm no longer young and beautiful? by meike__1995, on Flickr

I know you will, I know you will by meike__1995, on Flickr

Diamonds, brilliant and Bel-Air now by meike__1995, on Flickr
Pomyślę nad nią, choć ta grzywka bardziej podobała mi się na promo-fotkach. Ale od czego jest reroot
- IHime
- Kontakt:
Naprawdę ładna, chyba pierwsza Fashionistka, którą chciałabym zatrzymać.