A co do rzęs, również nigdy nie podobały mi się rzęsiaste Scenki... swoim zawsze wyrywam
My Scene- my love ;)
- Alulu
- Kontakt:
Re: My Scene- my love ;)
To faktycznie Ci się udało!
A co do rzęs, również nigdy nie podobały mi się rzęsiaste Scenki... swoim zawsze wyrywam
- Lunarh
- Kontakt:
- Lacrima
- Kontakt:
No, miałam kilka i kiepsko to wygląda, Chaplinowski wąs nad oczami. Co innego rzesy w stylu Tonnera/ Integrity, bardzo ładnie wtedy wygląda.Alulu pisze: A co do rzęs, również nigdy nie podobały mi się rzęsiaste Scenki... swoim zawsze wyrywam
Powidz mi, co potem robiłas z tymi dziurami? Masz jakiś sposób? Marzy mi sie dreamhouseowa Midge ale jej szczotki mnie odrzucają....
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
- Alulu
- Kontakt:
Ja po prostu zamalowuję te dziurki akrylami, w przypadku Scenek ślady są naprawdę malutkie
Po zamalowaniu praktycznie nic nie widać, nawet przed niewiele 
- Lunarh
- Kontakt:
Mam jedną Scenkę z brakującymi rzęsami, ale jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza. Ale jakbym trafiła na inną, z nieestetycznymi resztkami po rzęsach, to kto wie... może też wydepiluję. A może ktoś wie, jak wszyć?
- Alulu
- Kontakt:
Myślę, że podobnie jak włosy, tylko lepiej mieć do tego twardsze włosy, jak np z ludzkich perukLunarh pisze:Mam jedną Scenkę z brakującymi rzęsami, ale jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza. Ale jakbym trafiła na inną, z nieestetycznymi resztkami po rzęsach, to kto wie... może też wydepiluję. A może ktoś wie, jak wszyć?
- Lunarh
- Kontakt:
Hm... ale jak zagnę tak igłę? Chyba, że wziąć jakąś z tych wygiętych fabrycznie. ... No i nie wiem, czy będę umiała te włosy potem tak przyciąć, żeby były równiutkie.
- Alulu
- Kontakt:
Igłę zgiąć ciężko, ale łebek już nie
Ewentualnie można podgrzewać w czasie wczepiania, żeby był jeszcze bardziej giętki 
- Lunarh
- Kontakt:
Racja, choć myślałam też o Betty Teen, a one mają te łebki twardsze...
- Alulu
- Kontakt:
A tu już nie pomogę
Orientuję się tylko w Scenkach, ale myślę, że też można by spróbować z podgrzewaniem albo/i wygiętą igłą 
- reiha
- Kontakt:
Widziałam dzisiaj ładną scenkę w komisie, właściwie bardziej podobał mi się jej strój
Myślałam, że to Barbie z egipskich piękności, które kilka razy były tu wspomniane, ale gugle mówi, że się mylę. Miałam spytać o cenę, ale inna wyciumkana Barbie nie-scenka tylko w króciutkiej sukience kosztowała 22 złote, więc tamta pewnie byłaby dużo droższa, ubranie było kompletne i miała buty :< Szkoda, że ją zobaczyłam, bo teraz mnie na nią nie stać 
- privace
- Kontakt:
Trzeba było spytać,i zbić cenę bo to przecież nie Barbie 
- MajorMistakes
- Kontakt:
Aahaha, mam Nolee, jedną z pierwszych serii! Ubranie w całości, włosy wymagają resustytacji, czyli znając moje umiejętności- zostaje taka, jaką ją dostałam. Kosztowała dwie dychy i chociaż na początku trochę się zastanawiałam, to nie żałuję- gratis dostałam stojak-siodło. No i to Nolee...
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
- reiha
- Kontakt:
Nie potrafię się targować :< Zastanawiam się teraz, czy jednak nie iść tam jutro i o nią spytać (czy mają otwarte w soboty?
). Jeśli nikt jej nie kupił, to może być ZNAK, tylko czym za nią zapłacę? 
- Lunarh
- Kontakt:
Ta lalka zajmuje drugie miejsce na mojej liście najpiękniejszych Nolee!
My Scene Teen Tees Nolee 2005

Więcej
My Scene Teen Tees Nolee 2005

Więcej