My Scene- my love ;)
- Medithanera
- Kontakt:
Re: My Scene- my love ;)
Mam teraz uch... naprawdę dużo my scenek. Same lalki mi się podobają, ich ciuchy, makijaże i buty już nie tak bardzo. Zaczęły mi się wysypywać z pojemnika. Czy ktoś szuka jakichś konkretnych elementów garderoby albo akcesoriów tych lalek?
Innymi słowy: czy jest sens segregowania i opisywania ich, czy po prostu wrąbać wszystko razem z ciuszkami pozdzieranymi z barbie i spróbować sprzedać jako mystery box? Albo może je sobie zostawić? Nie wiem kto ma to wiedzieć jeśli nie ja, ale po prostu nie wiem. Wbiłam sobie do głowy, że albo pozbywam się wszystkich albo zostawiam wszystko, a że jedna sukienka bardzo mi się podoba to nie wiem co teraz zrobić.
Innymi słowy: czy jest sens segregowania i opisywania ich, czy po prostu wrąbać wszystko razem z ciuszkami pozdzieranymi z barbie i spróbować sprzedać jako mystery box? Albo może je sobie zostawić? Nie wiem kto ma to wiedzieć jeśli nie ja, ale po prostu nie wiem. Wbiłam sobie do głowy, że albo pozbywam się wszystkich albo zostawiam wszystko, a że jedna sukienka bardzo mi się podoba to nie wiem co teraz zrobić.
- Mono
- Kontakt:
Ubranka My Scene sa bardzo fajne, pokazuj, chetni na pewno sie znajda.
Ja szukam konkretnie tej sukienki http://my-scene.blog.onet.pl/wp-content ... lnacey.jpg Diademy i bizuteria tez by mi sie przydala
Ja szukam konkretnie tej sukienki http://my-scene.blog.onet.pl/wp-content ... lnacey.jpg Diademy i bizuteria tez by mi sie przydala
- Pat
- Kontakt:
- borze
- Kontakt:
Wątek ze zdjęciami w dziale sprzedażowym nie byłby głupim pomysłem, może też bym się na coś skusiła :)
- Lunarh
- Kontakt:
Jestem totalnie zielona w temacie My Scene, tak więc wybaczcie moją niewiedzę, ale mam pytanie: czy lalki My Scene są jeszcze produkowane? 
- Mono
- Kontakt:
Było o tym wcześniej w temacie. Produkcja My Scene została zakończona, a te lalki, które można jeszcze dostać w niektórych sklepach, są ostatnimi z gatunku.Lunarh pisze:czy lalki My Scene są jeszcze produkowane?
- Lunarh
- Kontakt:
- Annorelka
- Kontakt:
Mam jedną, Barbie z pierwszej serii. Pewnie by była świetnym eksponatem kolekcjonerskim gdyby nie to, że kiedyś niechcący zmyłam jej usta. 
Zawsze chciałam mieć Kenzie ze względu na jej miedziany kolor włosów, uwielbiam ten odcień rudego!
Zawsze chciałam mieć Kenzie ze względu na jej miedziany kolor włosów, uwielbiam ten odcień rudego!
- Lukrecja
- Kontakt:
Kto zgadnie kim jest ta panienka (chodzi o serię
), ten dostanie wirtualne piwo lub jeśli woli ciastko

- Mono
- Kontakt:
Myslalam, ze moze Sweet Street, ale chyba nie 
- Lukrecja
- Kontakt:
Nie
Podpowiedź - lalka ma jeszcze żółty cień nad powieką (na powiece niebieski), ciuszki nie są absolutnie z serii z której pochodzi laka. Prawą rękę ma zgiętą w łokciu![uśmiech :]](./images/smilies/kwadr.gif)
Podpowiedź - lalka ma jeszcze żółty cień nad powieką (na powiece niebieski), ciuszki nie są absolutnie z serii z której pochodzi laka. Prawą rękę ma zgiętą w łokciu
- privace
- Kontakt:
Splashy Chic bez grzywki
A serio nie wiem, dałaś zagwozdkę.
Zgięte w łokciu miały też panny z serii Street Sweet i Street Art-ale drugą rękę i więcej nie kojarzę
Zgięte w łokciu miały też panny z serii Street Sweet i Street Art-ale drugą rękę i więcej nie kojarzę
- Lukrecja
- Kontakt:
Tak! Bravo Privace! To Twoje ciastko:privace pisze:Splashy Chic bez grzywki![]()
Smacznego
A serio też byłam zdziwiona, kiedy to odkryłam, ale to na 100% jest ona. Nawet fajnie poprzedniej właścicielce wyszła ta modyfikacja, biorąc pod uwagę, że kupiłam trupki z których właśnie wyrosła mała dziewczynka (tak mniemam po zjedzonych rękach u większości lalek).
- LuLu
- Kontakt:
Ja posiadam niestety tylko jedną Scenkę. Jest to Westley z serii Boutique Divas. Biedaczka była, jak mi się zdaje, ostatnią kupioną przeze mnie lalką "zanim wyrosłam z zabawy". Pewnie dlatego zachowała się z całym posiadanym przez siebie zestawem dodatków oraz ubrankiem (nie licząc przetartego bolerka). Została zakupiona w jakimś Warszawskim Smyku i przejechała ze mną pół Polski. Żałuję bardzo, że to jedyna, gdyż zawsze chciałam Nolee z tej samej serii. Pamiętam, że stała w sklepie obok mojej, ale tak serio to za nic nie mogę sobie przypomnieć dlaczego wybrałam akurat tę...
Co prawda nie zaprzeczę, że była i wciąż jest jedną z moich lubionych lalek pomimo kiepskiej ruchowości
Mam jednak nadzieję, że może w przyszłości uda mi się upolować Nolee, gdyż wciąż ją chcę!
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- mobe
- Kontakt:
Nolee były super, zawsze chciałam jedną. I Delancey. Moja koleżanka miała taką ruchliwą, nie jestem pewna, chyba Weastley, na skuterku z pieskiem. Albo to był rower? To było tak dawno. Mi się podobały ich biczowate twarze, pewnie do teraz byłabym jakimiś zainteresowana, gdyby nie były z nich takie sztywniaki. Wiem, ze parę serii było ruchomych, ale chyba w porównaniu z resztą to garstka.