Wariuję, mam chcicę na lalkę!
- Czarnab1
- Kontakt:
Re: Wariuję, mam chcicę na lalkę!
Jego też chcę
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
- mobe
- Kontakt:
- barbusia77
- Kontakt:
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Nie rozumiem, dlaczego ich nikt nie sprowadza do Polski.
- barbusia77
- Kontakt:
A mi już chcica przeszła czekałam na nią i pojawiła się ale w takiej cenie że pomyślałam " poczekam będzie więcej będzie taniej". Reprodukcje na początku maja ceny z kosmosu a później można za połowę kupić. Przy okazji pomyślę czy chce mieć reprodukcję a czy nie lepiej kupić vintage
<3
- Pokrzyva
- Kontakt:
Dopadła mnie chyba najgorsza chcica z możliwych, bo na BJD. Nigdy nie miałam, nie trzymalam w ręce, ale zobaczyłam tę pannę i przepadłam. Głowa jest całkiem fajna, natomiast to, co mnie urzeka, to ciałko (pod linkiem, bo golizna).
Te szerokie bioderka, ta d00pcia
Ciałko:
https://www.acbjd.com/impl-44cm-girl-bo ... th=242_251
Obawiam się trochę cła i... samego procesu zamawiania. Trochę się naczytałam o tym, że firma Impldoll lubi mylić zamówienia i wysyła np. nie ten odcień lalki albo zły rozmiar biustu, a potem jest problem, by naprawili pomyłkę... no ale ta lalka, ta lalkaaa kusi strasznie.
Poklepcie mnie po główce albo napiszcie, że brzydka. Cokolwiek, bo tkwię w martwym punkcie
Te szerokie bioderka, ta d00pcia
Ciałko:
https://www.acbjd.com/impl-44cm-girl-bo ... th=242_251
Obawiam się trochę cła i... samego procesu zamawiania. Trochę się naczytałam o tym, że firma Impldoll lubi mylić zamówienia i wysyła np. nie ten odcień lalki albo zły rozmiar biustu, a potem jest problem, by naprawili pomyłkę... no ale ta lalka, ta lalkaaa kusi strasznie.
Poklepcie mnie po główce albo napiszcie, że brzydka. Cokolwiek, bo tkwię w martwym punkcie
Tu powinien być jakiś motywujący, głęboki tekst.
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
No ja Ci mogę tylko napisać, że cudo. Prześliczna!
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
No nie ma szans, żebym napisała, że jest brzydka Jest przepiękna, jeśli się wahasz, to bierz. ACBJD też pomaga, jeśli zamówienie jest pomylone
- barbusia77
- Kontakt:
Nie jestem fanką BJD, ale laleczka jest naprawdę piękna, uwielbiam takie dziewczęce twarze u lalek. Jeśli tak bardzo ją chcesz to nie martw się cłem tylko kupuj!! Jak nie kupisz będziesz żałować. Chcica nie przejdzie, w każdej chwili będziesz myśleć o tej pannie. Nawet rano zaraz po przebudzeniu Nie odmawiaj sobie radości z zakupu wymarzonej lalki. Jeśli jej cena jest w Twoim zasięgu to wszystkie inne " przeszkody" się nie liczą Kupuj i pochwal się jak przyjedzie do Ciebie
<3
- Pokrzyva
- Kontakt:
Dziękuję za miłe słowa, teraz jest jeszcze trudniej
Przyznam, że mam fundusze i okazja też jest, bo właśnie wzięłam ślub, a na dodatek mam urodziny za tydzień i jeśli nie teraz, to kiedy spełniać marzenie o bezsensownie drogiej lalce ? Ale waham się przez.... makijaż. Chciałabym lalkę w ciemnym wydaniu (tan) i nie umiem sobie wyobrazić jak firmowy makijaż by na tym wyglądał, nie mam pojęcia, czy firmy dopasowują jasność makijażu do skóry czy zawsze lecą tym samym kolorem ten róż na powiekach mnie drażni, a moje doświadczenia z BJD są znikome.
Przyznam, że mam fundusze i okazja też jest, bo właśnie wzięłam ślub, a na dodatek mam urodziny za tydzień i jeśli nie teraz, to kiedy spełniać marzenie o bezsensownie drogiej lalce ? Ale waham się przez.... makijaż. Chciałabym lalkę w ciemnym wydaniu (tan) i nie umiem sobie wyobrazić jak firmowy makijaż by na tym wyglądał, nie mam pojęcia, czy firmy dopasowują jasność makijażu do skóry czy zawsze lecą tym samym kolorem ten róż na powiekach mnie drażni, a moje doświadczenia z BJD są znikome.
- mobe
- Kontakt:
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
No to jeszcze w dodatku gratulacje i wszystkiego najlepszego! To jest idealna okazja
- Pokrzyva
- Kontakt:
Okej, to jeszcze kwestią upewnienia się - W RAZIE CZEGO ogarnięty repainter da radę zdjąć fabryczny makijaż, nie? Żeby potem nałożyć własny? Bo chyba zaryzykuję wersję tan z makijażem, zawsze marzyła mi się opalona lalka o złotych oczach.
I dziękuję za taki odzew, cieszę się, że nie wybrałam szkarady
I dziękuję za taki odzew, cieszę się, że nie wybrałam szkarady
- Carmazin
- Moderator
- Kontakt:
Tak, każdy makijażysta da radę zmyć mejkap fabryczny